La gran roda de contes

Aquest mes estem treballant els textos narratius. Dins d’aquest tema ens hem animat a explicar contes als nostres companys i companyes. La condició és ben simple, però no per això menys màgica: crear un conte totalment original o fer una adaptació d’algun que ja existeixi. Durant la presentació, hem de portar algun material que ens ajudi a explicar el conte i facilitar que companys i companyes s’hi endinsin: música, titelles, joguines, vídeos, fotografies,…, tot serà benvingut.
Després d’un parell de setmanes de treball, comencen a aparèixer els primers fruits. Aquí teniu el sites que hem creat per recollir-los.

DIBUIX-FINAL-800x566

Aquest article ha estat publicat en Català, Lectura. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *