Sortida a l’Espluga

El 30 d’octubre es va fer una excursió a l’Espluga del Francolí.
Vam anar en autobús, vam tardar mes o menys uns 45 minuts.
Quan vam arribar, vam anar a un museu del vi. Vam veure les tines i vam baixar a un lloc on es fermentava i s’embotellava el vi. Finalment vam sortir i vam anar a escoltar una explicació de el cultiu i el vi.
Desprès d’uns 50 minuts d’explicació ens vam dirigir cap la cova.
Un cop allí feia molt de fred, però vam entrar igual. Ens van advertir que hi havia mes escoles. Vam entrar a la cova i automaticament en Jordi va encendre unes llums. Tothom espantat vam cridar però desprès tothom va estar content i tranquil.
Vam sortir de la cova sobre les dues i vint i vam anar a un parc en el que vam menjar. Desprès sobre les tres i quart, vam estar jugant fins les quatre i deu, ens vam anar al lavabo i desprès cap a l’ autobús on ens quedaven uns llargs 45 minuts.

Autores: Lucía, Andrea i Javi

Aquest article ha estat publicat en Sortides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *