El cicle superior fa muffins!

Per a concloure la setmana anglesa tots els cocles han fet una taller de cuina aquest matí. El cicle superior, és a dir, 5è i 6è, ha fet muffings. Ens ho hem passat d’allò més bé preparant-los al matí, i encara millor ens ho hem passat a la tarda menjant-los! A més, volem donar les gràcies per haver-nos deixat fer el taller al menjador i haver-nos cuit els muffings!
Aquí tenim un recull de les fotografies:

A la tarda, hem fet una cursa de pancakes que ha estat molt divertida, i el grup guanyador ha sigut el de la Isabel. Enhorabona al grup i, més concretament, a la Lidia P. i la Tatiana (5è) i a la Mica C. i la Sarah (6è) que han sigut guanyadores, ja que estaven en aquest grup!

5è i la BBC Channel

Durant la setmana del 23 al 27 de maig estem celebrant en l’escola la setmana de la llengua anglesa. Per aquest motiu, l’escola s’ha decorat amb aquesta temàtica: banderes pròpies dels païssos de parla anglesa, autobús típic anglés, cabina de telèfon anglesa… A més a més, durant aquesta setmana els distints cursos realitzaran distintes activitats en anglés. Pel que respecta a la classe de 5è, han representat un programa de la BBC amb una presentadora, entrevistes (cantants, humoristes, esportistes…), l’home del temps, els esports… Ho han fet molt bé, així que… ENHORABONA!

Enhorabona a la Silvia i l’Andy!

Aquesta tarda l’AMPA ha donat els premis dels tres primers classificats d’educació infantil i primària del concurs dels dibuixos per a les samarretes de l’escola, i… una alumna i un alumne de 5è han sigut els elegits! La primera classificada ha sigut la Silvia Lambea i el seu dibuix serà el que s’estamparà en les samarretes de tots/es els/les alumnes de primària. L’AMPA com a premi li ha regalat un patinet! L’altre alumne elegit ha sigut l’Andy Rodríguez, que ha quedat el tercer i l’AMPA li ha regalat un magnífic microscopi. Aquí tenim una fotografia dels dos molt contents i amb els seus regals. ENHORABONA ALS DOS!

dsc06987

Fem la mona!

El divendres 15 d’abril tota l’escola vam fer la mona. Aquí tenim un recull de fotografies dels i les alumnes de 5è i 6è. Vam gaudir tant fent-la com menjant-la! Que bones que estaven!
5è:

6è:

5è aprén coses sobre els egipcis!

En classe de 5è estem treballant els egipcis com a projecte interdisciplinar. Fins ara hem aprés moltes coses gràcies als llibres que els nens i les nenes hem portat a classe, ja que en ells hem trobat una resposta a les coses que voliem saber. A poc a poc anirem fent més coses i afegirem fotografies sobre allò fet a classe: