LEONARDO DA VINCI…

Leonardo va néixer el 15 d’abril de 1452 en el poblet italià de Vinci; d’aquí el seu nom. Als quinze anys s’estableix amb el seu pare a Florència, on va començar a fer d’aprenent en el taller d’Andrea del Verrocchio com a escultor, pintor i enginyer.

 Leonardo va ser un gran savi interessat per les arts i les ciències, exercí de pintor, dibuixant, escultor, enginyer, arquitecte, músic, matemàtic i filòsof. Va ser una persona molt avançada per la seva època i gràcies a la seva curiositat i observació va construir grans invents i grans obres.

 A continuació us deixo aquests enllaços per si voleu conèixer més coses sobre Da Vinci.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *