45a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana

Imatge en línia 1
Per tal de col·laborar amb la 45a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana que es durà a terme els mesos de gener i febrer a la ciutat de Reus, l’equip del Centre de Recursos de Reus-Baix Camp, us vol informar i alhora encoratjar-vos, d’una banda a participar en aquesta celebració, en la qual es duran a terme diferents actes a la ciutat i a llocs emblemàtics de la nostra cultura i, d’altra banda participar a l’activitat  “Realitzar un poema visual que reculli el simbolisme de la Flama de la Llengua Catalana”.
El termini per confirmar la vostra participació és el 24 de gener de 2014 i el termini per presentar les obres de la poesia visual és el 17 de febrer de 2014.
Clicant a la imatge podeu visitar el web de La Flama de la Llengua Catalana i, en els documents adjunts, podeu consultar informació detallada dels actes i de l’activitat proposada.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *