Tria del projecte

elefante1Els nens i nenes de la classe de P3 han escollit quin animal mamífer volen estudiar, aprendre coses i a més a més que sigui l’animal que donarà nom a la seva classe durant tot el curs.

La tria no ha estat fàcil, hem fet diverses converses respecte als animals mamífers, també hem observat fotografies i hem fet classificacions. Al llarg d’unes tres setmanes hem estat treballant diferents animals i finalment hem arribat a la votació.

La votació, la hem fet de la següent manera: primer una conversa dient quin animal volien triar i donar una raó, desprès hem fet un dibuix. Dels animals que han sortit més de tres triats a través de la conversa o del dibuix hem votat, aquests eren: elefants, balenes, lleons i conills.

Ara ja tenim nom a la classe i ja comencem a treballar i a estudiar els ELEFANTS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *