Coneix-nos

Hola! Benvinguts al nostre blog! Aquest blog és el resultat d’un treball de recerca, una investigació acadèmica que es fa a Catalunya durant segon de batxillerat.

Ens presentem, som l’Alba Camarero, l’Angela Jiménez i el Javier Cadena, tres alumnes de segon de batxillerat de diferents modalitats, científic i lingüístic. Cursem el batxillerat a l’Institut Can Planas de Barberà del Vallès, Barcelona.

 

El tema del nostre treball és “Els cànons de bellesa”. Els nostres objectius són; trobar informació i documentar-nos sobre aquest tema i els aspectes que l’envolten, analitzar la manera i la intensitat amb què ens afecten, trobar diferents recursos que puguin ajudar en la conscienciació, i sobretot, ajudar en una causa social tan important com és fer sentir bé a les persones independentment de la seva condició física.
A partir de la investigació, i del que hem après nosaltres, volem incentivar a què la gent s’informi mitjançant tot el que hem recopilat o amb altres recursos, i es creï un espai lliure de prejudicis i autoestimes baixes per totes aquelles persones a les quals els ha arribat aquest treball.

És un tema molt interessant i si voleu aprendre més sobre ell, heu arribat al lloc indicat.
Aquest blog està pensat, més enllà de ser-hi una forma innovadora de presentar un treball, per poder ajudar, informar i aclarir dubtes a tot aquell que llegeixi el contingut d’aquesta plataforma. El que nosaltres desitgem, és que un cop el lector hagi “passejat” pels múltiples articles i experiments, tregui les seves pròpies conclusions i deixi espai a la filosofia.

Aquest treball cerca la reflexió i aprenentatge dels lectors a partir del possible nou plantejament de les opinions individuals. Estem encantats de que ens deixeu comentaris i que puguem crear debat i resoldre’ns dubtes entre tots.

Publicat dins de Cànons de Bellesa | Deixa un comentari