XI Trobada de corals

Aquest curs 2012-13, el Departament d’Ensenyament convoca la XI Trobada de Corals d’Educació Infantil i Primària amb l’objectiu de difondre la pràctica i la creació musical dels infants, reconèixer la gran labor musical i educativa que realitza el professorat i distingir el treball que els centres docents duen a terme en aquest camp.
El treball coral és primordial en molts centres, ja que a través de la música es treballen molts aspectes de la formació integral de la persona, tant en la vessant del desenvolupament personal com de les habilitats socials i relacions interpersonals, així com en l’adquisició de les competències bàsiques.
Amb les trobades es facilita l’actuació pública d’aquestes corals davant d’altres centres, proporcionant un espai on es visualitza el treball dut a terme durant tot el curs per cadascuna d’elles. També es facilita que l’alumnat conegui molts altres nens i nenes de Catalunya que com a ells els hi agrada cantar.
Aquest any al trobada és a les Borges Blanques el dia 27 d’abril i el repertori comú:
El burriquet

La nau pirata

Aquest article ha estat publicat en Cançons per estudiar, Concerts. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a XI Trobada de corals

  1. iris diu:

    Aquest any com tots els altres, em començat ja una cantada.Tots els anys quan en començavem una ens semblava molt aburrida o … peró ja que ara ens nem aprés dos cançons ja ens agrada. ¡CANCORAL ES GUAY!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *