Notícies fresques!!

Ja estem a casaLa Carlota somriuLa Carlota dormint La Carlota tranquil.la a la seva tumbonal'Oriol i la Carlota a l'HospitalEstimats/des conillets i conilletes de P5,
Sóc la Cristi, feia dies que volia posar-me en contacte amb vosaltres, i fins ara la Carlota no m’ha deixat massa temps. Com ja us va dir la Vero la Carlota jas ha nascut, ho va fer el dia 24 de febrer del 2010, va pesar 3,670 kg i és molt guapa i tranquil.la. Ella té moltes ganes de coneixer-vos, però jo li he dit que ha d’esperar-se un xic, doncs encara és molt petita, segurament vindrem després de la setmana de vacances, al tercer trimestre que serà més gran i farà més bon temps. No penseu però jo he anat rebent notícies de tot el que heu fet. Estic molt contenta perquè m’ha dit una conilleta que esteu treballant molt i que molts/es ja sabeu llegir moltes paraules, a més ja sé que han arribat moltíssimes lletres noves a la casa de les vocals. Que us vau disfressar de conillets/es, que heu fet experiments amb animals, que us va encantar l’excursió a la granja….Bé quan vingui m’ho acabeu d’explicar vosaltres!! Un petó i una abraçada ben forta i fins aviat!! Cristi
Ah!!Us envio unes fotos de la Carlota perquè comenceu a conèixer-la, també n’hi ha alguna amb l’Oriol, que ja el coneixeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *