Nova web en fase de proves

Ja podeu visitar la nova pàgina web de l’escola. De moment està en un servidor gratuït i això provoca algunes molèsties en el moment de carregar la pàgina però ha servit per fer una versió estable i fiable en un entorn operatiu. Ës una adreça del tot provisional.

La podeu visitar clicant aquest enllaç:

http://und100.discoversweb.com.ar/

La nova web l’hem feta amb JOOMLA!, un Gestor de continguts molt potent i que d’entrada es fa complicat. Un cop li tens el peu al coll la cosa va millor però no deixa de ser un entorn professional.

Cap de setmana intens

Aquest darr cap de setmana ha estat força intens.

Divendres vàrem presentar l’experiència de la nostra escola a l’acte de presentació de la plataforma Santa Coloma Conviu i dissabte vàrem fer el mateix en un entorn del tot diferent a Blanquerna.

Podeu veure el resum e la presentació de Santa Coloma Conviu. Vàrem trobar vells coneguts però també va ser una oportunitat per conèixer persones i entitats que des de diferents àmbits compartim un mateix objectiu final de millora de la convivència de tots els que avui formen la ciutat de santa Coloma.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=szTTcuFSV1w[/youtube]

Per altra banda les X Jornades Diàleg Escola-Universitat ens van donar l’oportunitat de compartir la nostra experiència com a Comunitat d’Aprenentatge amb mestres i altres profssionals vinculats al món educatiu: Sota el Titol Sinàpsi des de les aules i després d’una interessant conferència per part  de l’actual vice-rectorAcadèmic, innovació educativa i qualitat de la URL, Jordi Riera i Alsina, es van presentar deu experiències d’escoles que treballem, d’un amanera o una altra,  en xarxa.

Curs nou, web nova (en construcció)

Coincidint amb l’inici de curs hem decidit renovar del tot la pàgina web de l’escola.

Hem optat per fer-la de nou amb un entorn que ens dóna més possibilitats i ens permet unificar diferents components que fins ara eren separats.

Això ens està suposant un esforç superior al desitjat però confiem que ben aviat podrem presentar la nova pàgina de l’escola.

Perdoneu les molèsties que això us pugui ocasionar.

Podeu seguir contactant amb nosaltres a traves del correu de l’escola: ceip-tanit@xtec.cat

Un dia gran

Cada plenari és un moment important en la vida d’una Comunitat d’Aprenentatge i el dissabte 5 de febrer vàrem viure un d’aquests moments.

No vàrem ser massa gent però si valorem la qualitat més que la quantitat podem parlar d’un èxit absolut.

El Plenari va tenir dues parts clarament diferenciades i separades per un senzill esmorzar.

La primera part i després d’una breu presentació va servir per a compartir les visions de l’escola present i els desitjos de futur d’alumnes, famílies i mestres. Tothom qui havia volgut havia tingut l’oportunitat de dir el que li agradava i el que no, el que canviaria i el que deixaria i gual i sobre tot, el que és més important, quin paper hi podia jugar.

El buidatge de tot això, fet uns dies abans,  va donar gairebé un centenar idees per millorar l’escola. Abans d’anar a esmorzar aquesta centena el vàrem reduir entre tots, dient el que ens semblava prioritari, a int. Els hàviem reduït a una cinquena part.

Com és habitual la pausa del cafè es va allargar una mica més del previst però a ningú li va saber greu tenir una estona de retrobaments i noves coneixences.

La segona part va servir per posar fil a l’agulla tot concretant el que havíem prioritzat. Els projectes resultants es coordinaran des de les Comissions. Els interessats en algun d’aquests projectes, podeu contactar directament amb elles o dir-ho a algun mestre de l’escola que us adreçarà a la persona encarregada.

De tots els projectes proposats n’hi ha un que destaca per damunt dels altres: una JORNADA DE BRICOLATGE.

Concert de Nadal

Demà dimecres 22 de desembre a les 9.30 del matí tindrà lloc el tradicional Concert de Nadal al menjador de l’escola.

Pares, mares, avis, mestres, tiets i tietes, germans i germanes i tots els membres de la Comunitat d’Aprenentatge Tanit hi sou convidats.

Ajornament plenari

Des de la Comunitat d’Aprenentatge Escola Tanit us comuniquem l’ajornament sense data concreta del plenari previst pel dissabte 27 de novembre.

El motiu d’aquest ajornament és que, pel fet de que l’endemà l’escola es converteix en col·legi electoral no s’hi pot realizar cap activitat durant el cap de setmana.

Mentre esperem trobar una nova data us convidem a seguir somiant amb nosaltres quina escola és la que volem al bloc TANIT DE NIT (http://tanitdenit.blogspot.com/)

També podeu estar al dia de les darrers novetats al voltant de la nostra Comunitat d’Aprenentatge mitjançant aquest bloc, encara en fase de creació.

I per tot el que fa referència a la nostra escola tenim la nostra web (http://www.xtec.cat/ceip-tanit) o podeu seguir contactant per correu electrònic: ceip-tanit@xtec.cat

Hola, món.

El bloc de la COM COM neix amb la intenció de ser la cartellera de les comissions, l’altaveu de la comunitat d’aprenentatge, la plataforma de trobada de tots els que d’una manera o una altra volem col·laborar en un projecte que poc a poc es va fent realitat.

El nostre somni segueix sent això, un somni, però les petites coses del dia ens fan veure que és possible que el somni es vagi fent realitat i entre tots l’anem construint.

Si vols conèixer d’on sortim, visita la pagina de l’Escola TANIT, de Santa Coloma de Gramenet