L’exposició “Colònies Industrials”.per Joan Català

 

 

El passat  dia 27 de febrer, dissabte,  l’Ajuntament de Rosselló  va  fer possible, que tothom que  volgués,  podia visitar l’exposició “ Colònies Industrials “  al Museu  d’Història de Catalunya.

Fou emotiu,  remoure  sentiments i aprendre  de les reflexions  d’En  Xavier Marti  i Carles Enrech. Desfer l’embolic  i  entendre el bategar  del cor, fa encara més autèntic el passat.  Guaitar  darrere del vidre de la història, que hem viscuda,  ens fa  amar-la encara més. Hi havia gent que sentia els batans i les metxeres.  Fou per a mi, particularment,  un  regal magnífic del Jaume, i per a  la gent de fàbrica,  un homenatge  excel·lent. Joan Català

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *