Reunió inici de curs: famílies

Reunions de pares 2016-17 La classe de quart farà la reunió de benvinguda amb les famílies del nou curs 2016-2017 el dia 06 d’octubre de 2016 a les 16h a la biblioteca de l’escola.

La classe de tercer la farà el mateix dia i en el mateix lloc però a les 15h.

Esperem l’assitència de tots i totes els que pogueu!

Gaudiu de la setmana!!

 

Nou curs escolar 2016-2017

images

CURS

2016-2017

 

S’ha acabat l’estiu i arriba el moment d’encetar el nou curs amb molta positivitat. Us animem a tenir la ment oberta i venir a l’escola amb moltes ganes de viure noves experiències tots plegat.

Benvinguts al nou curs 2016-2017

4a Edició de la Cantata 2016

Els alumnes dels cursos de 4t de primària de totes les escoles de Rubí s’han trobat avui a la Plaça del Castell per a celebrar la 4a edició de la Cantata. En aquesta ocasió la temàtica de la Cantata era la història d’una maleta molt viatgera. Els nens i les nenes de l’escola s’ho han passat d’allò més bé. Després de delectar a totes les famílies amb les seves veus han realitzat unes jornades de convivència amb infants d’altres escoles, ha estat genial. Nosaltres hem gaudit molt, esperem que vosaltres també. Us deixem unes fotos perquè feu un tastet.

Fotos

Sortida a la Biblioteca Municipal

Dilluns passat dia 22 de febrer, els nens i les nenes de quart vam fer una visita a la Biblioteca Municipal de Rubí. Ens van ensenyar totes les plantes, que podem trobar en cadascuna d’elles, com hem de fer ús de les instal·lacions. I per acabar vam estar una estoneta en la planta infantil llegint i investigant com és i què podem fer en ella. Ens ho hem passat d’allò més bé.

Mireu, mireu…!

Intercanvi amb Xangai

Aquesta setmana hem encetat un projecte des de l’àrea de llengües. Durant 4 sessions treballarem llegendes i contes d’origen català, els llegirem, els resumirem i farem una adaptació pròpia sobre aquests, una vegada feta l’adaptació els traduirem a l’anglès i els enviarem als nostres amics de Xangai. Ells faran el mateix amb els seus contes i en els enviaran! Tenim moltes ganes. Durant el projecte ens  convertirem en autors, editors, il·lustradors, etc. És tot un repte! Una vegada acabada la feina us ensenyarem com han quedat!!

De moment un fem un tastet en imatges de l’inici del projecte.

Energies renovables, no renovables i estalvi energètic

Durant la setmana passada vam realitzar el projecte del segon trimestre, el tema a treballar va ser: “Energies renovables, no renovables i estalvi energètic”. Com ja sabeu per fer el projecte ens barregem alumnes de tercer i quart i ens repartim en les dues classes. És una forma de treballar la cooperació amb els alumnes d’altres cursos, les habilitats socials, les relacions laborals, la planificació, etc. Hem gaudit molt amb els nostres companys i companyes de l’altre curs i estem desitjant de tornar a fer projecte.

Us pengem unes fotos, esperem que us agradin! Ah, i recordeu la importància de cuidar el medi ambient!

Carnestoltes 2016

La setmana que bé arriba Carnesroltes al col.legi Balmes. El divendres 5 de febrer sortiem a la tarda amb la rua pels voltants del col.legi. Durant tota la setmana que bé teniu unes consignes a seguir. Aquí us les expliquen, esperen que us agradin. Gaudiu molt!

Dilluns: Per no tenir fred, hauré de portar un BARRET.

Dimarts: Una CORBATA portaré i un PENTINAT divertit em faré!

Dimecres: DISFRESSAT o PINTAT aniré, avui JO escolliré.

Dijous: Un DAVANTAL duré i en cuiner em convertiré!

Divendres: A la tarda a la RUA anirem i la disfressa de l’escola ens posarem!

I ja sabeu… Aquesta setmana no feu garie mal que és temps de CARNAVAL!!!!!

Teatre Socioeducatiu 3er

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

La semana passada vam fer un taller proporcionat per l’ajuntament anomenat: “teatre socioeducatiu”. Va ser molt divertit i profitós perquè vam realitzar diferents dinàmiques de grup per aconseguir cohesionar-nos més i respectar-nos com a companys.

També vam dur a terme diferents représentations teatrals relacionades amb com resolem els problemes de la vida quotidiana.

Us deixem algunes fotografíes: