Escalem?

Peus de gat, arnès, cordes, mosquetó…què és tot això???

Son tots els estris que necessitem per escalar! el passat dimecres 26 de gener els alumnes de 3r van gaudir d’un matí fantàstic a l’escola d’escalada Mcplaf d’Esparreguera.

Els monis ens van mostrar una quantitat de rocodroms i de parets plenes de preses amb diferents dificultats!

Un cop explicats i equipats…VINGA!! AMUNT!!!

http://www.mcplaf.net/

POBLE ESPANYOL

Una sortida conjunta de 3r i 4t al Poble Espanyol, que divertit!

La primera aventura que vam viure va ser convertir-nos en veritables artesans, així que, ens vam arremangar i vam dissenyar una rajola tal ic om ho fèien els nostres avantapssats medievals.

Desprès, ens vam convertir en exploradors i, per grups, vam recòrrer els carrers del Poble Espanyol tot descobrint els seus secrets.

Quin dia més fantàstic al Poble Espanyol!!

BOSC VERTICAL

Els alumnes de 3r i 4t van anar, el passat 28 de maig, al Bosc Vertical a Mataró. Varen passar un dia fent esports d’aventura. Hi havia diferents circuits de diferents nivells, cada un apropiat a una edat.

S’ho van passar molt bé, si mireu les imatges ho podreu comprovar!

DSC02286 DSC02312DSC02315

MÀSCARES….CARNESTOLTES JA ARRIBA!!

 mask1 

Si un dia decideixes canviar el teu aspecte i ser una persona o cosa diferent, el millor per fer-ho i divertir-te és fer-se un antifaç o una màscara d’allò més estrambòtica!

Els alumnes de 4t van voler experimentar aquesta sensació i van retallar, pintar i penjar les màscares per preparar el carnestoltes! El dia de portes obertes ja les podiem gaudir! 

 

bloc 029    bloc 031

CONSTEL·LACIONS

Taure, Verge, Escorpí, Cranc, Peixos… aquests noms ens recorden a l’horòscop oi?? però, sabeu d’on venen realment aquests noms? doncs, els alumnes de 3r han descobert que procedeixen de les constel·lacions que estan al nostre cel. Les contsel·lacions tenen històries molt intrigants i enigmàtiques que els astrònoms descobrien i en relació de les històries posaven els noms a les constel·lacions.

Els alumnes de 3r van pintar els dibuixos de les constel·lacions i van col·locar-hi gomets d’estrella per descobrir el camí que composava cada una d’elles.

bloc 005 bloc 006

VOLTA PLANETÀRIA

Els nens i nens de 3r han fet una volta planetària pel nostre sistema solar. Han experimentat i après tot allò que envolta els planetes, el sol, la lluna, les constel·lacions…

Aquí teniu una petita mostra  dels treballs manuals que han fet desprès d’aprendre més sobre el nostre univers.

 

   image

bloc 010  bloc 053

CURS DEL RIU – 4t B

Si els alumnes de 4tA han fet maquetes de relleus, els alumnes de 4tB han volgut aprendre i treballar el curs del riu! Per això han confeccionat uns dibuixos que ens ho expliquen i ens ho mostren amb molta qualitat i color. Així que, mireu bé les imatges, i gaudiu de l’aigua!!!!

 

bloc 037          bloc 036

 

RELLEUS – 4tA

Per estudiar o aprendre com són els nostres rius el millor seria poder-los veure. De moment, però, els alumnes de 4tA han volgut mostrar-nos els relleus dels rius de Catalunya d’una manera original i fàcil…amb la PLASTELINA! fixeu-vos bé i apreneu el relleu!

 

bloc 032

RACÓ DE L’HIVERN

Els i les alumnes de 4tB van rebre l’hivern guarnint la seva classe amb un racó de l’hivern. Van portant durant aquests dies coses relacionades amb aquesta estació i ho van col·locant en aquest racó-mural.

Aquí teniu la composició final!!

hivern.jpg