Celebrem la castanyada a 2n

Aquest anys els dos grups de 2n vam poder celebrar junt la castanyada. Ens vam vestir de castanyers i castanyeres, vam disfressar moniatos i vam fer una gimcana que ens va preparar la castanyera. Un dia ben especial i divertit!

Us deixem unes quantes fotos dels moniatos disfressats.

Els nens i nenes de 2n fem un vaixell que suri

A partir del que van poder comprovar amb l’experimentació, els nens i nenes van pensar quin material reutilitzat farien servir per fer el seu vaixell, van dibuixar com seria i el van fer realitat. Tots junts al pati vam comprovar si els vaixells suraven i vam compartir encerts i aspectes a millorar.

Us deixem unes quantes imatges de tot el procés.

 

Els plàtans i les pomeres de 2n experimentem amb la flotació

Durant aquests dos primers mesos de curs hem estat treballant un projecte que partia de la pregunta: Podem fer un vaixell que suri?

Per tal de poder-ho fer hem estat investigant la flotabilitat de diferents materials, pesos i formes. Els nens i nenes  van haver de pensar i compartir les seves hipòtesis, moltes relacionades amb les seves experiències personals i molt enriquidores.

A partir de les seves hipòtesis vam treballar amb els grups cooperatius per tal de poder unir esforços i coneixements per aconseguir planificar i dissenyar diferents experiments que verifiquessin o refutessin les seva teories.

Us deixem unes quantes imatges amb el procés de desenvolupament.