Entrevistem l’alcalde del nostre poble

Cristina:

Quan falten diners per fer obres a Taradell  què fas? On vas a buscar diners? Costa arreplegar diners? -Sí, costa molt. Vaig a demanar-los a Barcelona. 

 Anna:

T´hi has passejat gaire per Mont-rodont? Hi vens sovint? Coneixes les festes de Mont-rodont? -Sí, des que sóc alcalde hi vinc més. La festa que conec és l’Aplec de la Sardana que es fa a la primavera.

Alba:

Què ès Mont-rodon per a tu? T´agrada? Què hi falta per tu? -Sí que m’agrada, i molt. És un barri de Taradell que té un entorn molt bonic. El que no m’agrada gaire és la boira que hi ha a vegades.

Daniel:

Mont-rodon és  lluny  de l´Ajuntament.  Heu  pensat  apropar  l´Ajuntament  a  Mont-rodon  per  facilitar els serveis als ciutadans  de  Mont-rodon?  -No, no  ho  he  pensat.  

Lídia: 

Li  agradaria  viure a  Mont-rodon?  -Sí

Júlia:

Heu  pensat que  a  Mont-rodon  s´hi  podria fer  una  guarderia  o  llar  d´infans? -Sí,   podria   ser   que l’escola actual es convertís d’aquí a uns anys en  una  guarderia, i fem una escola nova en un altre espai. 

David:

Què vol dir ser taradallenc a Osona i a Catalunya? Avui Taradell el coneixen arreu per l’Albert Om de TV3. A mi m’agrada molt dir que sóc de Taradell.

Patrícia:

Et sents com un rei a Taradell? -No. Em sento alcalde i prou.

Freya:

Si l’alcalde visqués a Mont-rodon, portaria els seus fills a l’escola CEIP El Gurri? -Sí, i tant!

Tània:

Per què no fan una rotonda d’entrada a Mont-rodon? -S’està estudiant.

Moltes gràcies per la seva amabilitat, alcalde. Hem après molt!

One thought on “Entrevistem l’alcalde del nostre poble

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *