LES ABELLES

Cada divendres, llegim un capítol de LES ABELLES, i així, descobrim més coses d’aquests insectes tan importants i imprescindibles pel cicle de la vida.Mireu quina meravella que ens ha fet la Raquel, la mare de l’Erin, per comprendre millor quin és el procés de naixement de les abelles. Moltíssimes gràcies família, ara ja forma part del nostre ritual per acompanyar el conte. Mireu, mireu!

MINI MONS I PECES SOLTES

A l’ambient de construcció tenim un espai de Mini mons i Peces soltes. El joc amb les peces soltes afavoreix el pensament creatiu i divergent als infants. Juntes, configuren els Mini Mons, escenaris de joc on s’hi aboquen emocions, il·lusions, desitjos, fantasies… Espais de joc oberts, versàtils i per a totes les edats. Mireu que bé ens ho passem!

IGUALTAT DE GÈNERE SEMPRE! 8 DE MARÇ

Avui, 8 de març, hem fet un treball més específic sobre la igualtat de gènere. Hem triat alguns petits contes/fragments de la vida de quatre dones: Jill Tarter (astrònoma), Lella Lombardi (pilot de curses de fórmula 1),Ruth Bader Ginsburg (Jutge del Tribunal Suprem dels Estat Units), Wilma Rudolph (atleta de 4 medalles olímpiques). Després, hem vist un petit vídeo sobre la igualtat de gènere. Aquí el teniu!

Aquí hi ha el recull.

TALLER ALIMENTACIÓ SALUDABLE

Aquesta setmana hem gaudit d’un taller d’Alimentació Saludable organitzat per la Diputació. Ens han explicat un conte molt bonic sobre el cultiu de les fruites i verdures i hem construït entre tots i totes la piràmide dels aliments.

5 AL DIA: Fruites i verdures que bones són, i si alguna no m’agrada prou, en menjo moltes vegades fins que trobo el seu bon sabor!

Mireu que bé que ens ho hem passat!!!  Aquí teniu tot el procés.