QUI ÉS QUI . . . ?

Té  els   ulls  ensopits, la  boca  recta, el  nas  de  pebrot  i el  bigoti  llarg, també  té  una  mica  de  barba. No  sembla  gaire  amable però  podriem dir que és valent.

MUNNI

Per començar sembla molt moderna, és  força prima,  els seus  ulls són  dolços, i el seu nas allargassat.També té la boca recta, sembla amable i alegre. I per acabar diria que és una dona prudent.

KARIMA

Té els cabells llargs i les seves celles són gruixudes , els ulls semblen ensopits i són de color marró . El nas és ample i duu barba . La seva boca és recta i per finalitzar sembla un home seriós .

RAFAT

Per començar és un home vell té la pell negra, algunes piges, el seu cabell és curt i de color blanc. La seva cara està una mica arrugada, els  seus ulls són arrodonits ,el nas recte i ample ,la boca  és recta i riallera i duu barba i per finalizar porta una samarreta  blanca.

DENNIS

És un home, té la cara  prima, els seus  ulls són tristos i negres ,les celles són gruixudes , el seu nas és llarg i gros, la seva boca està una mica  torta. És seriós i modern. Duu els cabells llargs i castanys.

BRYAN

javier-bardemelsa-pataki1gerard-depardieu1morgan1brody5

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *