PASSAT, PRESENT I FUTUR.

Al passat les construccions de la Rambla del Raval eren lletges. Abans utilitzaven materials com els totxos. Les façanes no eren boniques perquè estava tot trencat i molt brut. Vivia poca gent, tenien poc menjar i per això no podien arreglar l’edifici, tenien pocs diners. També tenien poca roba i la penjaven a les façanes.
raval.png

En aquests moments les construccions de la Rambla són més boniques. Avui s‘utilitzen materials més bonics que els totxos, les façanes són boniques perquè està tot nou i molt net, L’edifici de l’hotel és molt bonic.

p1120617beb0.jpg

D’ aquí un temps l’edifici de la Rambla, a la nit, serà molt brillant com els estels. També serà molt més bonic que al passat.

hotel3.jpg

SUMAYA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *