FORA MURALLES amb la M de…

…Memòria

El fora muralles és un projecte on hi participen totes les escoles de Ciutat Vella aquest any s’han organitzat amb les lletres del diccionari, al Cicle Superior de la nostra escola li ha tocat la lletra Z, al Cicle Inicial la A i a nosaltres, el Cicle mitjà, la M.

Primer hem buscat paraules al diccionari que comencin amb la lletra M, quan en teniem algunes escollides van triar la que més trencava muralles entre les persones, la paraula triada va ser: memòria. Per parelles vam fer rodolins amb la paraula memòria que intentessin explicar perquè trenca muralles. Amb aquest rodolins vam fer un rap que vam enregistrar.

Finalment ens vam fer fotos i hem montat aquest vídeo.

[kml_flashembed movie="http://es.youtube.com/v/2rE4mKOk5YY" width="375" height="300" wmode="transparent" /]

One thought on “FORA MURALLES amb la M de…

  1. anna

    M’encanta el vostre rap!

    I si, cal tenir memòria, si la tenim segur que fem millor les coses. Podem recordar el nostre primer dia d’escola i com ens sentíem, com ens ho passem de bé quan estem de bon humor…. i sobretot teniu raó, si teniu memòria no us baralleu i aquesta si que és una bona manera de trencar les muralles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *