La Pedrera

Avui hem anat a visitar la Pedrera. És un edifici que van enacarregar el senyors Milà a Gaudí. Hem aprés que dels quatre pisos que hi ha el més important de tots és on ells hi vivien que es diu principal. Els criats vivien a l’entresól. L’edifici té dos patis i dues portes.

Hem visitat el quart pis on ens han explicat com vivia una minyona a principis de segle: “El dia a dia de la Valentina”. Ens hem disfrassat de personatges de l’època i hem pogut veure un pis tal i com era llavors. Les rajoles del terra de l’habitació dels nens eren com les que havíem vist abans al terra del Passeig de Gràcia. Hem vist les golfes que és on rentaven i eixugaven la roba.

Després hem pujat al terrat per unes escales de cargol. El terrat tenia unes xemeneies en forma de soldats que van ser restaurades el 1995 i pujava i baixava com un cuc. També hem vist la Sagrada Familia construida per Gaudí.

Segur que Gaudí va gaudir tant com nosaltres!!

2 thoughts on “La Pedrera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *