Gran èxit de la V Cursa Solidària pro Marató de TV3

Un any més, i ja en van cinc, els alumnes de 3r d’ESO de l’Escola Cor de Maria d’Olot van organitzar una Cursa Solidària per a la Marató de TV3. Pràcticament 350 persones es van calçar les vambes en una matinal marcada pel fred i el bon ambient. I amb l’esforç i la il·lusió de tothom, ho van tornar a aconseguir.

Unes 350 persones van posar el seu granet de sorra en la V Cursa Solidària que organitzen els alumnes de 3r d’ESO de l’escola Cor de Maria. Per tal d’organitzar-la, l’alumnat va treballar en cinc comissions: Logística, Recorregut, Promoció, Premsa i Avituallament. Aquesta és la 5a edició d’una cursa que entrega tots els diners recaptats al projecte de la Marató de TV3, que enguany està dedicat a la investigació del càncer.

Aquesta vegada, la cursa ha comptat amb dos recorreguts: per una banda, hi va haver la cursa competitiva que constava de 8 km i començava a l’escola, passant per la Moixina, el Volcà Montsacopa i acabant al lloc d’inici; i d’ altra banda, hi  havia la cursa participativa de 1.5 km, en la qual es pujava al Volcà Montsacopa. Així mateix, com cada any es va realitzar la Caganius, una cursa per als més menuts amb un recorregut de 250 m.

 

Cada participant col·laborava amb el pagament de 8 euros (el mateix dia de la cursa) o 6 euros (inscripció anticipada). Aquesta aportació permetia la participació a la cursa, entrar al sorteig de productes dels patrocinadors i l’avituallament. En total, es van recaptar més de 3000 euros.

 

Us compartim un enllaç de la notícia que va fer Olot Televisió.

 

http://olottv.alacarta.cat/les-noticies/capitol/lescola-cor-de-maria-dolot-aconsegueix-la-participacio-mes-elevada-a-la-seva-cursa-solidaria-i-recull-3000-euros-per-la-marato-de-tv3

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari