BENVINGUDES VACANCES!!

BENVINGUDES VACANCES!!

DESPRÉS D’UN CURS BEN DIFERENT… ENS MEREIXEM TOTS I TOTES UNES BONES VACANCES AIXÍ QUE GAUDIM DEL TEMPS LLIURE, DESCONECTEM DE LES TECNOLOGIES, RETROBEM-NOS AMB LES NOSTRES AMISTATS I FAMILIARS, GAUDIM DELS PETITS MOMENTS I SIGUEM FELIÇOS!!

ENS RETROBAREM AL SETEMBRE AMB UN GRAN SOMRIURE I AMB UN MUNT DE COSES PER EXPLICAR-NOS. 

LES MESTRES I ELS MESTRES DEL CICLE MITJÀ US DEISTGEM UN FELIÇ ESTIU A TOTS I A TOTES!!

 

ÀNIMS!

Us deixem aquest  vídeo per reflexionar sobre la importància de les paraules que ens diem els uns als altres i també de la motivació personal.

Molts ànims a tots i a totes!

SANT JORDI 2020

Aquí teniu el videoclip i la cançó de “La llegenda de Sant Jordi” del grup molinenc AMBAUKA que amb la seva força i energia de ben segur us animaran el dia.

També disposen d’un dossier amb activitats descarregables en pdf sobre la cançó i relacionades amb Sant Jordi:

https://ambauka.cat/dossier-dactivitats/

Aprofitem per enllaçar també les activitats de Sant Jordi de l’EDU365:

http://www.edu365.cat/celebracions/santjordi/index.html

Esperem que gaudiu molt amb tot plegat i celebreu aquest Sant Jordi “diferent” de la millor manera possible. UNA SÚPERABRAÇADA!

Què podem fer a casa?

Recull de propostes
3r
Recordeu que al mail que vam enviar hi havia una bona quantitat de propostes i activitats (digitals i per fer a paper)
Edpuzzle dels animals
Recordeu anar fent entrades al padlet
https://padlet.com/Serg1o/ws99wklou3nf

4t
Memoritzar el poema, grabar-lo i enviar-lo.
Compartir amb els tutors power point, escrits, dibuixos…via drive.
Edpuzzles
Anar fent les feines que vam escriure a l’agenda (comprensions lectores, problemes…).
Còmic en llengua castellana i amb la vostra heroïna com a protagonista.

Afegim propostes noves: fer 5 problemes a la llibreta i divisions (2345:14, 5678:25, 4998:34, 3465:24, 6789:12) podeu arribar a fer dos decimals.

 • Com cada any per Sant Jordi a l’escola, la comissió de biblioteca organitza un monogràfic sobre un autor o autora. Aquest any hem decidit fer el monogràfic de l’autora JOANA RASPALL . Aprofitarem aquestes setmanes per aprofundir una miqueta. Hem pensat que podeu fer una petita biografia de la Joana Raspall, així sabrem qui és. Una biografia és un escric on s’expliquen coses de la vida de la persona (lloc de naixement, lloc de residència, on i què va estudiar…)

Recordeu anar fent entrades al padlet:

4tA:

Padlet 1: https://padlet.com/xlloret/6qggm83aofzq

Padlet 2: https://padlet.com/xlloret/u2ld5yeevxdy?utm_campaign=added_comment&utm_medium=desktop&utm_source=notifications

4tB
Padlet: https://padlet.com/mperez262/i85apkdmlntm

CM visiteu els blocs d’anglès, música i d’educació física. Hi trobareu diferents propostes.

TOT ANIRÀ BÉ!

Hola! Com aneu?

Volia compartir amb vosaltres aquest vídeo que tracta de la resiliència. Tots i totes estem vivint una situació difícil i, en alguns casos, molt dura. Però aconseguirem superar-la i avançar, més forts… sabent que tot i que a vegades és complicat podem continuar endavant.

La resiliència és la capacitat que tenim les persones per a resistir i afrontar situacions difícils, recuperar-nos i seguir endavant.

 

 

D’altra banda, aquí teniu un enllaç a la pàgina de l’escriptor Jordi Sierra i Fabra que cada dia comparteix un conte.

El cuento de hoy: 
http://sierraifabra.com/?page_id=5280&lang=es

Cal estar informats!

Hola!!!

Ara que estem de confinament a casa, cal que ens mantinguem informats. Per això us proposem que de dilluns a dijous a les 19:30h veieu l’infok, que com tots ja sabeu és un informatiu per a nens i nenes a partir de 7anys.

 

 

 

 

 

I si algú de vosaltres s’anima, hi podeu trobar una secció que es diu:

“explica’ns coses!”:roll:

Si estàs preocupat pel coronavirus o encara en tens algun dubte, Els pots enviar totes les preguntes que tinguis sobre el virus. També pots enviar quines coses estàs fent a casa, com passes les hores, si tens molts deures, si jugues en família o has trobat un llibre que t’ha enganxat. Els pots enviar la teva foto o el teu vídeo!

 

Aquí us deixem el link:

https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/expliqueu-nos-coses/continguts-usuari/1607/

 

 

Fem Educació Física des de casa amb globus!!

Per si esteu avorrits aquests dies a casa, aquí us deixo 10 idees per treballar l’Educació Física fent servir globus:

 1. Voleibol amb globus: una cadira, un sofà, una corda fan de xarxa. La resta, un jugador a cada costat i llestos. A jugar!
 2. Què no caigui! 2 jugadors. No hi ha xarxa. L’objectiu d’un és tocar el globus perquè toqui a terra, mentre l’altre ha d’evitar-ho.
 3. A dalt aquest aplaudiment! Colpejar el globus a l’aire mentre es pica de mans i tornar a colpejar a l’aire. Després d’un copet han de fer dos i tornar a colpejar, després 3 aplaudiments i tornar a colpejar…quants cops seràs capaç d’aplaudir sense que el globus toqui a terra?
 4. A terra ràpid! Colpejar el globus a l’aire, cal tombar-se a terra, tornar a aixecar-se i tornar a colpejar el globus, tornar a estirar-se i tornar a aixecar-se … quantes vegades seguides et pots tombar a terra havent colpejat el globus prèviament i sense que aquest toqui a terra?
 5. Curses de globus, bufant!! Quin globus arribarà abans d’un lloc a un altre de la casa sense tocar-lo amb cap part del cos?
 6. Quants cops ets capaç de donar al globus utilitzant només el cap? I només amb el peu?
 7. De quantes maneres pots portar el globus d’un lloc a un altre sense tocar el globus amb les mans?
 8. Tennis de taula amb globus.  Poseu un petit obstacle (que faci de xarxa) i jugueu a ping-pong. Les raquetes són les pròpies mans i la pilota un globus.
 9. Transports cooperatius! Porteu un globus en parelles d’un lloc a un altre de la casa. De quantes maneres diferents el podeu portar?
 10. A la casa del tresor amb globus. Es fica en un globus un petit detall o paper amb premi. S’omplen 8 globus, cada globus amb un nombre (o color). Hi ha un globus que té el “tresor”. A partir d’aquí, se li donen pistes -escrites i així es fomenta la lectura- perquè trobin els globus d’un a un. Arribat al final podran explotar el globus i aconseguir el “tresor” buscat.

Ja direu com us ha anat!!

Fusió

L’alumnat de 4t ha creat els seus propis personatges a partir dels seus noms (Gingolingo, Xuscurruscu, Cupitrok i Pitiminichí). I aquests personatges han compartit característiques per a formar-ne un de nou. Ha estat una activitat molt motivadora i creativa.

UN BON REGAL

Hola companys/es!  Com ha començat el 2020?

Després de les festes, dels regals, de la il·lusió, dels grans moments amb la família i els amics…ara toca tornar a la rutina.

Per continuar amb l’alegria d’aquests dies, a  l’escola ens hem trobat amb més regals. I quins regals!! Uns quants llibres per a la nostra biblioteca!! I ben aviat els podrem agafar en préstec!!

A quants de vosaltres us han regalat llibres aquest Nadal? Un llibre sempre és un bon regal, oi? Què en penseu?