Un any més… ha arribat la incubadora a Barrufet!

Avui hem començat un projecte nou que es diu: DE L’OU AL POLLET, a partir de la pregunta:

Podem tenir pollets sense lloca?

De primer ningú sabia la resposta perquè per començar, no sabíem què era una gallina lloca. Ens han explicat que una lloca és una gallina que en un moment determinat para de pondre ous, li augmenta la temperatura corporal i es dedica a covar-los durant unes setmanes.

Pensant, pensant i fent memòria d’altres anys, hem arribat a la conclusió que la incubadora era la solució, ella faria de lloca!

I… hem començat a fer el diari individual.

diari2

1rdia (6).redimensionadaincu

21 comentaris a “Un any més… ha arribat la incubadora a Barrufet!

 1. Ei, novament estem molt il·lusionades i nervioses per si naixeran pollets o no. Tota una aventura que ens agradarà compartir un any més amb vosaltres . Ànims, que segur que surt bé!.

  Neus i Rosa Ibàñez

 2. Sí, esperem que ens surti bé i que els pollets puguin viure molt de temps a la granja del Pep i la Mercè.

 3. M’agrada molt aquest projecte que estem fent, i l’estic gaudint molt, i penso que tots els altres anys s’hauria de fer. Jo, com diuen tots, estic molt i molt emocionada perquè neixin els pollets. I a més a més tenim dues professores que en saben molt. M’agrada molt aquest projecte que es diu de l’ou el pollet.
  Visca l’escola Barrufet!!!!!!!!!!!!

 4. Quines ganes tinc de veure els ous des de casa!!!
  D’aquí a 5 dies aprox. tindrem polllllllllleeeeeeeettttttttsssssss.;) <3 :p

 5. Jo també tinc moltes ganes de veure els pollets, perquè portem des de setmana santa que sabem que tindrem pollets i tot esta sent molt divertit. A sobre estem apranent molt amb les dues mestres que saben molt sobre naturals, i en aquest tema en saben molt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Hola nois i noies de cinquè A I B. Quin projecte més xulo que esteu fent! Us felicito! Segur que esteu aprenent moltes coses i de pas ens les podeu ensenyar a nosaltres. Espero que aviat surtin uns quants pollets! Ànims!

 7. Tinc unes ganes impressionants que neixin els pollets i poder-los gaudir!! Espero que neixin tots !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. Jo també estic molt nerviosa i il·lusionada perquè neixin els pollets!! Aquest projecte, de l’ou al pollet, m’està agradant molt sobretot per les profes que ho saben explicar molt. Gràcies a les mestres (i als nens i nenes) que hi han participat tindrem uns pollets preciosos!! 🙂 🙂 🙂

 9. Jo Tambre tinc montes ganes que neixin els pollets i poder cuidarlos.
  Estos molt contenta de poder fer aquest projecte.

 10. Hola nois i noies de cinquè A i B! El dimarts el Tim ens va donar la bona sorpresa de que 2 pollets venien a passar la nit a casa, un de groc i un de negre. Tot va anar perfecte! Es van portar genial i van dormir tota la nit a la habitació del Tim. Va ser molt xulo tot plegat. Els germans del Tim, l’Emma i el Simó estaven emocionats.
  Quina sort que tenen aquests pollets, anant a dormir a casa vostra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *