ESTRENA DE “ESCAPADA” A LA FILMOTECA DE CATALUNYA

El passat 2 de juny, a la Filomoteca de Catalunya, vam estrenar per fi la nostra pel·lícula. Va ser molt emocionant, hi havia més de tres-centes persones representant 14 escoles. Ens va agradar molt veure els altres films, tots molt diferents, i ens va impressionar molt veure la nostra obra amb aquella pantalla tan gran i les preguntes que ens van fer.

Ja la podeu veure en aquest bloc

GUIÓ: La idea del guió va sortir d’una conversa on cadascú va explicar un moment de la vida en què sentia que s’havia fet gran. A partir d’aquí vam crear un personatge que, donades les seves característiques, li passés alguna cosa en què sentís que es feia gran. (Théo)

REALITZACIÓ: Vam proposar unes localitzacions i cadascú se n’ocupava de fotografiar alguna. N’hi havia de molt diferents: espais oberts, jocs recreatius, interiors de casa, carrers, etc. De dia i de nit. Ha estat divertit gravar en tants llocs però també cansat perquè alguns dies vam acabar a les 11 de la nit. (Laura)

El film està dividit en tres etapes: a la primera el Sergi està atrapat i fem plans tancats, elements interposats, … A la segona se sent lliure i ho expressem amb angulars, molta llum o relacionant el personatge amb l’espai. A la darrera, enyorança i solitud, plans tancats, llum de nit, la llum dels cotxes que és com quan tenim una mica de llàgrima als ulls… (Nil Crespo)

EDICIÓ: Va costar força i anàvem passant en petits grups. Ens va cridar l’atenció com un pla gravat després, al muntatge, pot quedar dividit en tres parts per explicar una acció. Vam veura també la importància del so i la continuïtat. (Unai)

cinemaencurs_projecciofinal_1011_5

cinemaencurs_projecciofinal_1011_6

escapada-escola-els-xiprers-cinema-en-curs-2010-2011

Deixa una resposta