20 de NOVEMBRE: ENS PRESENTEM

El grup que aquest any fem sisè som 24 alumnes de sisè i ens hem volgut presentar a tothom, i especialment als nens i nenes d’Alcarràs que ens visitaran el proper divendres 27 de novembre. Clicant sobre el nom veureu el nostre “WORDLE” que és com mitja vida nostra però en paraules:

ÀFRICA

ALBERT B.

ARNAU

ASTRID MARIE

ALBERT C.

AYSHA

BORIS

DANA

DANI

DUNA

JAMAICA

JOAN

JORGE

KARLI

LIAM

LLUÍS

LUA

LUCIA

MARIA

RAUL

ROC

SAMI

SARA

UGO

7 Respostes a “20 de NOVEMBRE: ENS PRESENTEM”

 1. cinecurs Diu:

  Quina bona manera de presentar-vos als vostres nous amics d’Alcarràs! Heu fet un treball preciós!

  És com un quadre fet amb paraules, amb el que expliqueu moltes coses de cadascun de vosaltres, realment mitja vida! Fins i tot els colors, el tipus de lletra que heu escollit diuen molt de com sou, de com us agrada expresar-vos.

  Segur que des d’Alcarràs ja s’estan imaginant com deueu ser els nens i nenes que coneixeran aquest divendres!

  Felicitats!

  Maribel (cinema en curs)

 2. Almamo Diu:

  ALMAMO, QUE BONIC!!
  M’agrada el BARÇA, sóc de Senegal i fa 2 mesos que estic a Alcarràs.

 3. fLORIN Diu:

  HOLA SOC EL FLORIN I TINC 11 ANYS I SOC DE ROMANIA.
  M’AGRADA JUGAR A FUTBOL I FER CINEMA EN CURS,PERO PREFEREIXO MES FER CINEMA EN CURS.
  VULL SER PROFESSOR DE CINEMA EN CURS COM EL XAVI.
  VULL FER CINEMA EN CURS TOTA LA VIDA.
  I LA MEUA MARE ESTA MOLT CONTENTA PER QUE SE FER UNA MICA DE CINEMA EN CURS I VULL VENIR TOTA LA VIDA A AULA D’ACOLIDA PER ESTUDIAR.
  I VULL VIURE A BARCELONA A LA CASA DEL MESSI.
  I M’AGRADA BARCELONA PER QUE ÉS MOLT BONICA, I VAIG ANAR AL CAMP NOU A VEURE BARCELONA MALLORCA I ME VAIG EMOCIONA MOLT PER QUE ERA LA PRIMERA VEGADA QUE ME VAIG ANAR AL CAMP NOU I VA GUANYAR PER 4-2.

 4. FODE Diu:

  HOLA EM DIC FODE I SOC DEL SENEGAL. M´ AGRADEN LES
  VOSTRES PRESENTACIONS
  I QUE TENIU CAMP DE FUTBOL?
  JO SOC DE L’EQUIP DEL BAIX SEGRIA
  I TINC UN AMIC QUE JUGA AL BARÇA
  I ES MOLT BO.
  FINS EL DIVENDRES

 5. Miruna Diu:

  Hola soc la Miruna, tinc10 anys i soc de Romania , tinc moltes ganes de venir a la vostra escola el divendres. Em costa una mica de parlar, pero ho enten tot.

 6. Andra Diu:

  Hola em dic Andra tinc deu anys soc de Romania m’ha agrada cinema en curs,també les cireres, el color blau,rosa,verd,vermell i treballar amb l’ordinadors,anar a l’escola, fer deures,l’angles,les matematiques, i la platja. No m’ agrada jugar a futbol.
  Tinc moltas ganes d’anar a la vostra escola.

 7. Mamadou Diu:

  hola soc el Mamadou i visc alcarras. M’ho vaig passar molt bé perque m’agrada molt el futbol , i gracies per enseyar les classes perque no sabiem com anar .Teniu un passadís molt llarg. Adeu fins aviat , ja ens tornarem a veure .Gràciiies!!

Deixa una resposta