7 d’OCTUBRE: ENS PRESENTEN L’EQUIP

Més emoció! Avui al llarg del dia, i en petits grups, hem anat coneixent l’equip de rodatge. El Marc ens ha ensenyat el funcionament de la càmera, del trípode i de tot l’equip de so. Balanç de blancs, llum, enquadrament, òptica… Uf! I en uns dies ho farem servir nosaltres!

A migdia hem fet un parèntesi i hem vist més minuts dels Lumière: el minut del minut, el del vaixell, les dones rentant, el del tramvia o els de Barcelona. Comencem a tenir moltes idees i les anirem madurant al llarg de la setmana.

presentacio-equip-019-800x600 presentacio-equip-012-800x600 presentacio-equip-022-800x600

presentacio-equip-024-800x600 presentacio-equip-025-800x600

Una resposta a “7 d’OCTUBRE: ENS PRESENTEN L’EQUIP”

  1. amara bulih kaba Diu:

    Hola nois i noies del Xiprers, m’han agradat les vostres localitzacions i tambe aneu molt rapids, més que nosaltres . Nosaltres encara no hem començat.
    Amara

Deixa una resposta