INICI DEL TALLER DE CINEMA 10 I 17 D’OCTUBRE

 grupmarc-007bloc.jpg        grupmarc-006bloc.jpg       gruphada-003bloc.jpg     gruphada-010bloc.jpg

El passat dia 10 d’octubre vam començar, i amb molta expectació, el taller de cinema a l’escola. Després de les explicacions de rigor es va presentar, de forma virtual, el nostre intervenant, en Marc Gómez. Ho va fer a través d’unes fotografies i textos que vam veure i vam llegir. Després vam intentar, per grups, fer unes fotografies similars (d’una part del nostre cos i d’un objecte relacionat amb nosaltres) per tal de fer la nostra presentació al Marc.

 grup4t-007-800×600.jpg       grupmarc-011bloc.jpg        gruphada-004bloc.jpg        grupamalia-005bloc.jpg

El dia 17, ja amb el Marc present, vam visionar les fotografies i las vam anar comentant individualment per tal de presentar-nos. Va estar força interessant. També vam poder començar a visionar algun fragment de pel·lícules per aprendre el que és un PLA. I ho vam fer de maneres tan diferentes com una seqüència de El diablo sobre ruedas amb molts plans i curts i frenètic i una altra de Sed de mal amb un sol pla i igual d’interessant. La cosa comença bé.

                         grup4t-026-800×600.jpg                                  grup4t-019bloc.jpg

5 Respostes a “INICI DEL TALLER DE CINEMA 10 I 17 D’OCTUBRE”

 1. Núria Diu:

  Ens han agradat molt les vostres fotografies, són molt suggerents ! Ara esperem impacients veure els Minuts Lumière. Amb els alumnes del Badalona Nou sereu dels primers en filmar-los !

 2. Alice Diu:

  Gracies pel cumplit Núria.

 3. Pitu Martínez Diu:

  Preciós el treball que esteu fent. Em sento emocionat.

 4. Bruna Diu:

  M’encanta el taller de cinema en curs. Us el recomano si us agrada el cinema (encara k no us agradi també us el recomano).

  BRUNA

 5. guarina Diu:

  he vist els minuts lumiere, son molt xuloes i originals.El del basque es semblant al de la tonteria perque quan s’han adonat de que els estaben grabant an começat a fer el tonto.

  guarina

  p.d: sembla un taller molt xulo.

Deixa una resposta