El primer matí de cinema en curs amb el Pablo!

Volem explicar-vos lo que vam fer el 21 d’octubre, el primer matí de cinema en curs.Va venir el Pablo García, el nostre intervenant, i ens va ensenyar una càmera de Super 8. Ens va donar fotogrames de 35 mm, 16 mm i 8 mm., algun d’aquests no tenia cap imatge i ens va explicar que això era per què quan hi donava la llum del sol feia que s’espaiessin. Ens va dir que tenia una càmera que van comprar a Alemanya molt antiga i valuosa. Va ser divertit dibuixar al marge dret de la nostra llibreta de cinema en curs un rellotge on a cada fulla hi marcava una hora diferent i que al passar ràpid les fulles semblava que el rellotge funcionés. 

Aquí teniu un vídeo on es veu això! 

Per últim ens va explicar quin material i quines persones feien falta per fer una pel·lícula. 

                   dscn0715.JPG             cimg0092.JPG             dscn0712.JPG

Una resposta a “El primer matí de cinema en curs amb el Pablo!”

  1. Núria (Cinema en curs) Diu:

    Hola a tots,
    quins dies més intensos! He vist el vostre rellotge animat i és molt especial. Com la ballarina dels Lumière, té una sorpresa de color. Esperem que la preparació dels Minuts Lumière vagi molt bé. Anirem seguint la vostra feina a través del bloc!

Deixa una resposta