Film final

Ja podeu veure el nostre film a l’apartat “Films finals” del nostre bloc!

2 Respostes a “Film final”

 1. Laia i Núria - Cinema en curs Diu:

  Hola a tots!

  Us volíem felicitar pel treball sobre el punt de vista, molt interessant al film i especialment al final. Tots ho vam descobrir a la trobada, gràcies als comentaris dels Xiprers i del Costa i Llobera, el fascinant basculament de punts de vista. Tots ens plantejàvem amb qui ens identifiquem. Vosaltres havíeu previst que amb l’Oriol i amb l’Aleix, però de fet, vau construir una situació molt més rica. Al veure (i en pla tancat) a la Meritxell i el Bernat, i veure també l’Oriol i l’Aleix marxar des del seu punt de vista, amb qui ens identifiquem de forma molt intensa és amb els dos que es queden. Això s’accentua encara més pel fet que ells són vistos per aquells que el miren… Es a dir, tot es concentra sobre ells, i també l’atenció (i l’emoció) de l’espectador.

  També va ser molt sorprenent constatar que les frases finals són “Ja no es veuen”/ “No” i el títol “Us veig!”. Es molt inquietant! Ho havíeu previst així? L’última frase d’un film és tant decisiva com l’últim pla, i en el vostre cas, és molt significatiu.

  Realment, la conversa de la tarda va ser il•luminadora per tots.

  Felicitats i fins aviat!

 2. Albert i Isaac Diu:

  Hola a tots,

  Aquest curmetratge ens va crear una gran tensió, ja que en cap moment es visualitza la soposada persona que els perseguia.

  el tros que ens ha agradat més del curt és el moment en que s’intenta explicar que hi ha algú que els vigila, està molt ben explicat.

  saluts cordials des de l’IES Castell d’Estela d’Amer.

Deixa una resposta