Museu del Cinema

El dia 8 vam anar al Museu del Cinema i allà ens van explicar les coses bàsiques  del cinema que són una pantalla, i un projector.

Després ens van portar a una sala on vam veure un petit curt que ens ensenyava el moviment i el canvi de llum del dia. Quan vam acabar vam anar a donar una volta pel museu on podíem veure imatges, els orígens del cinema i conèixer l’arribada de la televisió i això a traves de 500 anys d’història. També podíem veure les primeres projeccions de cine com imatges en moviment amb projectors antics i càmeres antigues. També podíem veure com pot canviar un paisatge amb la llum. O com es va inventar el cinema. Quan vam acabar l’activitat vam veure un Oscar. Hem de dir que hem aprés moltes coses mes de cinema.

Si voleu saber més coses visiteu el següent link:

http://www.museudelcinema.org

Maria

colonies_museu_cinemacolonies_museu_cinemacolonies_museu_cinema3

3 Respostes a “Museu del Cinema”

 1. Yara Diu:

  Hola!!!

  Sóc la Yara del CEIP Mestre Morera i volia dir-vos que el Museu del Cinema és super maco.
  Hi han coses que mai havíem vist, fins i tot un Oscar de veritat.
  Ens expliquen com funciona el fotograma, els Minuts Lumière i molt més. Tant que no ho podria explicar-ho tot.
  M’ ha agradat molt anar al Museu del Cinema i m’ agradaria veure uns altres Museus del Cinema.

  Adeu!!!

  Yara del CEIP Mestre Morera

 2. Els Xiprers Diu:

  Hola,
  Som els nens i les nenes de sisè de l’escola Els Xiprers i avui hem vist la vostra pel·lícula a classe i us volem felicitar. La història està molt ben explicada. Com vau fer el tràveling del menjador? És molt xulo! I ens ha agradat molt el final perquè els colors de les fruites, el sol que entra i els crits i les bromes donen molt bon rotllo al final. SOU MOLT BONS!!

 3. marco Diu:

  Hola!
  mestre morera papapa mestre morera papapa al cineaste papapa jejeje us estimo molt classe

Deixa una resposta