Planificació i rodatge de la Pràctica Central del grup “Els nens i nenes del cinema”.

La  planificació del càrrecs va ser molt dura perquè els càrrecs eren una mica difícils de posar i d’escollir. Buscar el lloc també era una mica difícil perquè no ens posàvem d’acord i els papers també van estar molt difícils d’ escollir perquè érem quatre i era una mica agobiant però al final ho vam aconseguir. Els plans eren una mica complexos  perquè no sabíem on posar la càmera.

Al rodatge ens ha semblat molt divertit fer tantes tomes falses. Però era una mica agobiant repetir-ho tantes vegades. Però va sortir bé .De vegades, la gent era una mica xafardera. Teníem moltes ganes de fer el rodatge, fer tots el càrrecs, actuar i utilitzar el material. Ens ha agradat molt gravar en aquest paisatge i amb aquestes vistes perquè quedarà molt bé.

Vam fer un wildtrack que era molt bonic perquè  s’escoltaven els ocells i, a vegades, s’escoltava una mica a una nena que estava cridant però de totes maneres era molt maco. Ha estat una experiència que mai oblidarem i que ens agradaria tornar-la a fer alguna vegada més.

7 Respostes a “Planificació i rodatge de la Pràctica Central del grup “Els nens i nenes del cinema”.”

 1. sara Diu:

  Hola!!!

  “Els nens i nenes del cinema” avui hem fet el muntatge, ha estat molt divertit .El Pep ens ha dividit en dos grups, per muntar el muntatge i fer-ho de diferents formes. Ha estat una mica difícil tallar les claquetes i les coses rares que han sortit, però ho necessitàvem perquè havíem d’unir els plans.Jo estava una mica vergonyosa perquè com sortia jo em posava a riure perquè la meva camisa estava aixecada. Quan vam acabar de fer-ho ho vam veure ii jo crec que ha quedat molt xulo.

  Sara Lingani de l’escola Mestre Morera

 2. Iris Diu:

  Hola!!!!!!

  Per fer el muntatge vam anar a la sala d´ordinadors. La veritat és que m´ha semblat molt divertit rebovinar, enganxar,retallar,arrossegar…
  El muntatge era una mica difícil però al final ha sortit bé i m´ha agradat com ha quedat.

  IRIS.

 3. arsilan i loubna Diu:

  Holaa!!!:D

  SomlArsilan i la LOUBNA de l’IES Fort Pius!

  A nosaltres també ens a agredat jugar a futbol amb vosaltre y aveure quant veniu al Fort Puis a jugar
  un partodet EQUILIBRAT oasigui que sigem el mateix nombre d’equip perquè quan em jugat ereu mes bueno es gual si veniu ya jugarem ;)

  Vinga a quidarsee!!!:D:D

 4. Loubna i Arturo Diu:

  ¡Hola!, Mestre Morera, ens ho hem passat molt be veient 400 cops, i després al partit ens vau fotre una pallisa de mort, pero la pròxima vegada us tornarem la pallisa amb interesos hahahahaha adeu…

  Att: Iván Arturo Rugel Coronel

  Atte: Loubna Ayoubi.

 5. Maryam Diu:

  Hola!

  Avui en el muntatge vam anar amb els grups de la pràctica central. El Pep ens va ajudar molt a posar les coses bé i que tots els plans estiguessin molt bé ,però va costar molt treure la claqueta i més coses. Però va ser molt divertit fer les coses dels plans nosaltres sols, tot i que el Pep ens va ensenyar com fer-ho. La Sara va tenir molta vergonya perquè, com ella era la actriu, se sentia molt vergonyosa perquè es veia a ella mateixa. Després quan, vam acabar els plans, de posar-los tots junts,vam veure’ls si estaven bé o havíem de treure alguna cosa o posar-ne .Ens va sortir tot molt bé però era complicat.
  ATT:MARYAM DE L’ESCOLA MESTRE MORERA.

 6. Arturo Diu:

  Aaaah, m’alegro de que us hagi sortit tant bé i espero que continueu fent coses tant maravelloses, feu una bona feina Mestre Morera.

  Att: Iván Arturo Rugel Coronel.

 7. Pablo (Intervenant) Diu:

  Holaaaaa!!! Quant de temps… Ja estava una mica neguitós perquè tinc molta feina i no trobava el moment de parar de treballar una mica i escriure a la gent encantadora i genial del Mestre Morera. I avui, mentre muntava un documental d’un petit poble, m’he dit: – PauPablo deixa la feina ara mateix i escriu!!! (…) I com que veia que el PauPablo no parava de muntar, he tornat a insistir amb delicadesa: – Sispli, PauPablo… (…) I com que jo no contestava ni res i el PauPablo seguia muntant, he pensat crida, i m’he cridat: – PAAAAAUUUU PAAAAAAABBBBLOOOOO!!! Deixa de muntar immediatament i fes quelcom més important encara que el documental que estàs fent, fes allò que es important, que és gegant, que és immens, fes el que has de fer i fes el favor d’escriure a la gent que s’ho val de debò!!! A la gent del Mestre Morera que fa tan bé les pràctiques centrals de Cinema en Curs i que tenen idees tan maques!!! I això que feu molt bé la feina ho sé perquè l’altre dia, la Núria i la Laia, a una reunió amb els intervenants, ens van passar algunes de les pràctiques centrals fetes per les escoles i els instituts de Cinema en Curs i, entre d’altres, hi havia la vostra!!! Què bonic el pla en què la càmera s’apropa fins la cara del Haider i es queda meravellosament aturada a un pam del seu rostre amb l’ Olivia perfectament col·locada al fons!!! I què difícil semblava de filmar la pujada per les escales amb la càmera a la mà! Com ho vareu fer? On era la gent del so? Com portàveu els cables? I quina profunditat es veu al llarg de tot el magnífic recorregut per les escales i quina sensació d’angoixa que transmet la pujada… Sembla que no s’acabi mai de pujar!!! I quins colors tan ben escollits quan la Dolo i la Diana marxen cap al fons… I què especial el moment que la Sara i la Iris seuen al banc… La veritat és que feu una feina molt ben feta i crec que això és quelcom que ja no es perd mai… Es nota que lluiteu per fer el que us agrada de debò i es veu que vosaltres feu d’allò més bé tot allò que us proposeu!!! Així no hi ha res que us pari, nois i noies del Mestre Morera, teniu molta empenta i aixo us fa màgics, veritablement màgics com el muntatge al cinema!!! Per cert, tenim pendent quelcom, no?… Ho dic perquè els magnífics del Fort Pius no fan més que parlar-me d’un partit de futbol!!!

Deixa una resposta