Planificació i rodatge de la Pràctica Central del grup “Cinèfils”.

La pràctica central la vam començar amb la creació del personatge. Un cop el vam tenir vam fer la història i després la planificació.  Vam tenir moltes dificultats perquè havíem d’escollir  els moviments de càmera i era bastant difícil perquè no sabièm com era aquell lloc i també perquè agafàvem els càrrecs i els havíem de cambiar perquè estaven els protagonistes i ens faltava gent, però ho vam arreglar.

Avui, al rodatge,  hens ho hem passat molt perquè hem fet la practica central i és molt divertida. El primer pla ens va costar molt perquè passaven els cotxes. El segon pla ho hem repetit 8 vegades perquè com era un tràvelling ens va costar bastant, però ha estat molt divertit. El tercer pla ha estat cansat perquè havíem de pujar moltes escales i a més havíem de fer un altre tràvelling. Al quart pla ha estat el final que pensem que ha estat el més bonic perquè hi ha molta profunditat. Nosaltres els cinèfils estem molt orgullosos del nostre treball.

2 Respostes a “Planificació i rodatge de la Pràctica Central del grup “Cinèfils”.”

 1. Maria Diu:

  Hola !!!
  Sóc la Maria de l’escola Mestre Morera i el dia 1 de març vam fer el muntatge de la pràctica central i crec que hem realitzat un bon treball. Primer, hem començat amb el 1r pla i de 3 preses hem agafat la 3a perquè era la que millor quedava. Després vam escoltar el só, i llavors és quan hem unit els plans i l’hem vista tota.Ha quedat super xula. Hem sapigut treballar en grup i junts hem realitzat un bon treball.

  *Maria Garcia de l’escola Mestre Morera*

 2. Àlex Diu:

  Hola!!!
  El muntatge he estat una mica difícil perquè, quan ho teniem quasi tot fet, l’ordinador és va bloquejar i a sobre tot el que haviem fet és va esborrar i ho vam haver de repetir, però ho vam fer ràpid perquè ja ho teniem tot pensat.

  Al segon plà vam tenir moltes dificultats en escollir la presa més adequada. Teniem tres opcions: la 4 la 7 o la 8. Al final vam escollir la 7, perquè a la 4 l’actor és reia una mica i a la 8 la càmera és movia massa.

  El muntatge va ser dificìl però és va poder fer entre tots i amb l’ajuda del Pep i l’Isabel.

  Àlex del CEIP Mestre Morera

Deixa una resposta