Experimentacions fotogràfiques del grup de la Maria, la Fuensanta, l’Olívia i el Haider.

COM L’HEM FET? Primer vam agafar una camèra de fotos i vem encendre unes espelmes per experimentar el color després vem anar a l’aula d’acollida i allà vam agafar molts colors i ceres. Vam experimentar amb el color junt amb el moviment. L’últim que vam fer va ser el moviment vam agafar  unes  cadires  i  en  vem  pujar  a  sobre,  mentre  un  feia  la foto i els altres saltaven  i es veia com si uns volessin i els altres al terra.Va ser una experimenteció unica!!!

Una resposta a “Experimentacions fotogràfiques del grup de la Maria, la Fuensanta, l’Olívia i el Haider.”

 1. Isabel Diu:

  Hola nois i noies!!!

  Em va encantar compartir aquesta experiència tan maca. Vaig estar estonetes amb vosaltres veient com experimentàveu amb les espelmes i la càmera: sortien coses molt especials!!!

  Els rajos de llum es creuaven i creaven com tres nivells de profunditat…era molt interessant. El Haider tenia molt bones idees: com es nota que ja va fer cinema en curs l’any passat! I quina sort heu tingut de tenir-lo al grup perquè us ha ensenyat moltes coses.

  Em va agradar molt perquè no us cansavau mai de fer fotografies sense parar. Vau estar tota la tarda!!! I després va costar mooooooooooolt escollir les millors fotografies per penjar al bloc. Qué complicat!!!
  Sobretot era ben difícil escollir les fotografies de les espelmes.
  Recordeu que el Pep ens va dir que, precisament això, era una de les feines més difícils que havia de fer un fotograf? Menys mal que vosaltres ho vèieu clar, perquè al Pep i a mi ens costava molt i molt descartar fotografies.

  I també era comples posar-hi un ordre…però ho vau fer molt bé. Aviat les tindrem penjades i podrem compartir-les amb tota la resta. Qué bé!!!

  Endavant amb la feina!!!

Deixa una resposta