1r Dia de rodatge dels minuts: Valentina, Maria, Olívia i Caroline.

 

El dia 17 de novembre vam anar a gravar els nostres minuts Lumiére. Vam anar a l’estrella de Can Cuyàs. Vam gravar com estava la carretera i com es veien les fàbriques. Després vam pensar que  la Isabel podria fer el seu minut Lumiére: va gravar més enllà de la estrella on es veien les carreteres i com s’ estava fent una miqueta fosc es veien les llums dels cotxes. Vam recollir les coses: la càmera, els cables de so i els papers on indicava el time code. Després vam marxar cap a dalt del Mercadona.

Quan vam arribar hi havia molts nens jugant. Vam treure les coses i vam posar-nos a gravar. Al principi tot el món volia sortir a la càmera però li vam dir als nens que no estàvem gravant. Desprès al veure que no estaven fent res van marxar i quant es van oblidar de que estàvem allà van posar-se a jugar i quan no s’ en adonaven ens vam posar a gravar.

Ens va agradar molt fer els nostres minuts Lumiére.  Fins aviat!  

Caroline, Olivia, Maria i Valentina.

 

 

rodatge2_1  rodatge2_6  rodatge2_2  rodatge2_3     rodatge2_4      rodatge2_5

6 Respostes a “1r Dia de rodatge dels minuts: Valentina, Maria, Olívia i Caroline.”

 1. Maria Diu:

  Aquell dia va ser inpresionant!!! mai l’ovlidare el nostre minut ens va agradar moltissim i ens va sortir com nosaltres (la valentina i jo) voliem.

  Adeu!!!! Maria!!!!!!!!!

 2. valentina Diu:

  Hola!!
  Estic desitjat veure els minuts lumiere i també veure con a quedatel meu..
  Ens van casar molt pero va valer la pena perqué ens van adonar que l´estrella de Can Cuias es un bon lloc on puden garbar a mi i a la Maria ens a gardat molt el nostre minut…
  ADEU…..

 3. olivia Diu:

  a mi magradat molt el rodatge perque ha sortit com jo i la meva compaña carolene voliam

 4. Isabel Diu:

  Hola!

  Em va encantar que em descobrissiu l’Estrella. És un lloc molt maco! I em va inspirar per a fer el meu primer minut!!!! L’any passat no el vaig fer i aquest any m’he animat gràcies a vosaltres.

  El passeig d’anada i de tornada va ser moooooolt maco. Els arbres tenien un colors molt especials i va ser molt divertida tota la passejada!

  Estic segura que seran fantàstics els vostres minuts i els dels altres equips! Esteu fent molt bona feina!

 5. Pablo (Intervenant) Diu:

  Apa!!! pels comentaris sembla que l’ Estrella de can Cuiàs es un lloc increïble… a les fotos també ho sembla però algú em pot explicar on es el lloc i per què es tan maco? Ah!!! ja ho vaig dir amb un comentari general però les fotos de la nit son molt especials!!! les llums, el color, el moviment creat per la velocitat lenta de l’obturació de la càmera… Ai… uiiii…. mmmmmm…. uiiiii Què volia dir???? upsssss crec que m’he oblidat… ai…. si tenia una pregunta a la punta de la llengua…. upsss… mmmmm… ai, si… si, ja la tinc…. ai, no, no… no la tinc… quina ximpleria…. be, un altre dia us la faré.

 6. carolina Diu:

  Hola!

  M’agrada la ultima fotografia perquè té una llum molt bonica.

  Carol CEIP Mestre Morera

Deixa una resposta