Aprenem a utilitzar la càmera.

El Dijous 22 d’octubre el Pep ens va ensenyar a utilitzar la càmera: ens vam dividir en dos grup i un grup va anar amb la Isabel i l’altre es va quedar  amb el Pep.  El Pep ens va ensenyar com utilitzar la càmera i ens va ensenyar a utilitzar el focus i el zoom i com podíem utilitzar el diafragma. També vam aprendre com podien posar l’ imatge que estem gravant més clara o més fosca.

Després van fer petits grup i havíem de fer plans a algunes persones que feien de models.

El Pep ens va explicar com col·locar la càmera  i com muntar el trípode y també com podien  posar el trípode amb la càmera per gravar. Ens va explicar que com el trípode té unes palanques que  que s’anomenen  “pastilles” i que serveixen per unir el trípode amb la càmera de la següent manera: al trípode  fiques les pastilles es queden dures i  baixes la  clavilla i ja està.  Ja tens muntat el trípode i la càmera.

També ens va explicar com podíem saber si la càmera esta ben posada.  Ens va mostrar que la càmera a baix té una rodona i, a dins, una altra rodona més petita. Quan la rodona petita està en el mig  és que la càmera està ben col·locada  i si està en un altre lloc és que no està ben col·locada .

Aquell dia, gràcies al Pep vam aprendre moltes coses sobre la càmera  que ens serviran molt.

 

sessio camera 1 sessio camera 2 sessio camera 3    

Valentina i Cristian.

6 Respostes a “Aprenem a utilitzar la càmera.”

 1. valentina Diu:

  Hola!!
  Sòc la Valentina i dir que aquell dia m´hu vaig pasar molt bè i vaig aprendre moltes coses..
  Desitjo gaudi del resum que he fet tanc com jo he gaudim fer-la !!!

  att:Valentina CEIP Mestre morera

 2. Isabel Diu:

  Molt ben fet aquest resum, Valentina!

  Poc a poc tots anem aprenent i encara ens queda molt per endavant per aprendre!

  Ànims!

 3. Pablo (Intervenant) Diu:

  Hola Valentina,

  M’ ha agradat molt el resum. Jo soc en Pau, l’ intervenant del Fort Pius. T’ he de dir que normalment escric en castellà perquè vaig viure molt de temps fora de Catalunya però com m’ agraden molt els llibres, com al vostre meravellós intervenant Pep, he llegit a molts llibres que una de les coses mes maques del mon es aprendre mes i mes coses i que t’ensenyin mes i mes coses, així que per aprendre a escriure bé el català jo t’ escriuré en català i, si tu o algun company, veu alguna falta d’ ortografia m’ ho podeu dir per ensenyar-me el que he fet malament i així jo estaré ben conten d’ aprendre mes.
  Les vostres fotos son molt maques i especials perquè transmeten emocions! sou uns artistes! Ara me les miraré amb molta cura per veure els petits detalls.
  Saps? m’ agrada molt mirar amb molta cura al meu voltant, des d’els cabells de la meva mare fins als ocells del cel o les llums de la nit o un dit; o també els llavis d’ algú que parla o un raig de sol o les ombres suaus d’ un dia molt tapat o la sorra del parc o un nen que riu o el forat d’ una paret… a tu t’ agrada mirar els petits detalls? Mira jo ara m’ he fixat amb el teu nom que m’ agrada molt i he buscat en Internet d’ on ve i he trobat això:

  Etimología: Valentina es el femenino de Valentín del latín Valens, significa “que vale”, se derivó el nombre Valente, actualmente en desuso; y su gentilicio Valentinus, es nuestro Valentín.

  Igual tu ja ho sabies però jo no i ara, llegint coses ja se que Valentina val molt!

 4. Angie.S. i Rocío Diu:

  hola nosaltres som l’Angie i la Rocío del Ceip Espronceda, el resum que ha fet la Valentina i el Cristian esta molt bé explicat i espero que ens veiem avait i tinc moltes ganes de coneixer-vos.
  Doncs, fins una altra.
  ROCIO I ANGIE
  CEIP ESPRONCEDA

 5. Maria Diu:

  Hola sóc la Maria i vui dir que aqull dia va ser super emocionant perquè vem a prendre com fonciunar la camera.

  Maria del Ceip Mestre Morera

 6. Yara Diu:

  Hola!!
  Dir-vos que aquell dia va ser impresionant.
  Aquell dia va ser un dels que tenim que aprendre per poder fer tot
  sobre les coses de cinema en curs.
  Si en Pep no ens hagués portat la càmera, no haguéssim aprés res.
  Tot el treball que hem fet és així pel que vam aprendre aquell dia.

  Adeu:

  Yara del CEIP Mestre Morera

Deixa una resposta