Diana

Diana

8 Respostes a “Diana”

 1. maria garcia molinna Diu:

  diana la teva foto esta molt bé m`encanta el reflex de les baranes de la reixa

  * felicitats*

  Maria Garcia Molina Ceip Mestre Morera

 2. *yara* Diu:

  Diana, de la teva foto m´encanta
  el reflex de les baranes i la carretera.

  FELICITATS

  YARA*
  C.E.I.P. Mestre Morera

 3. Pablo (Intervenant) Diu:

  Hola Diana!
  Soc el Pau, l’ Intervenant del Fort Pius. Quina sor teniu de que el Pep li agradin tan els llibres perquè això vol dir que us podrà explicar moltes coses! Ah! Com ja li he dit a la Valentina si trobeu faltes d’ ortografia m’ ho dieu perquè a mi m’ agrada molt aprendre i, com he viscut molts anys fora de Catalunya, no escric molt bé el català. Flipo amb les línies de la teva fotografia. Vas fer la foto perquè t’ agradaven les línies fetes per les ombres de la barana? Es genial! Com li he dit a l’ Alex totes les vostres fotos m’ agraden també perquè m’ ensenyen no sols un trosset del mon que jo no conec si no un trosset del vostre mon, es a dir, de la vostra mirada particular i ca d’ un de vosaltres te una mirada que ho val tot precisament per això: per ser diferent i particular! Saps que m’ agraden molt les vostres mirades? Us fixeu mol amb els petits detalls com el de l’ombra de la barana a la teva foto… i no únicament l’ombra te força! també es molt especial el trosset de carretera. Quin trosset de carretera mes ven agafat! Es suggerent precisament pel que amaga. De fet, la fotografia en general, de vegades es mes maca pel que amaga i no pas pel que ensenya! Al mirar la teva foto, com no veig tota la carretera em fa imaginar que hi ha abans i desprès, es a dir, em permet imaginar la vida que deu passar per sobre d’ aquest asfalt! Es súper guai que ens facis imaginar!

 4. Martina Diu:

  No m’acabo de decidir, perquè totes les fotos que heu fet són molt divertides!!!
  Trobo que l’enquadrament que has fet servir és molt adequat per la teva idea(tot i que no acabo d’entendre el que és).
  I pel que fa el taller de Cinema en Curs, com et va?
  Ja heu començat a gravar els “Minuts Lumière”?
  Sabeu muntar la càmera i el trípode? O encara no?

 5. Pablo (Intervenant) Diu:

  Hola Diana!!! Saps que m’ha fet molta gracia que em diguis Pablopau!!! resulta que fa cinc anys quan vaig començar a fer Cinema en Curs a unes escoles rurals de la ZER El Moianès, on també estava l’escola de Mura on estudiava un nen que es diu Marc Perich i que sap molt de cinema i que fa animacions i que les penja al youtube… pues com et deia, resulta que allà, a les escoles de Castellcir, Calders, Monistrol i Mura tots els nens de cada una d’aquestes escoles de la Zer el Moianès, em van posar el nom de… saps quin? saps com em deien? t’ho imagines? de veritat que t’ho pots imaginar? exacte!!! però just al inrevés: PauPablo… casi, casi com PabloPau… Ah!!! i m’agraden molt les ombres de la teva fotografia, ja ho saps, de fet les ombres al cinema son màgiques com el muntatge!!!

 6. alex Diu:

  Hola!!!!!!!!!!!!!!!

  L teva foto es molt macaa

 7. carla salanova diaz Diu:

  hola diana la teva foto m’agrada molt. petons

  pss.ja se que no trabajas aquet projecte fa temps pero encara ja gent que sen
  recorda d’aquells temps

 8. nusia martines Diu:

  hija de puta chuki de mierda eres mas dea fhqbcgnvu

Deixa una resposta