Ja tenim els Projectes Fotogràfics!

Després de gaudir moltíssim descobrint totes les possilitats plàstiques de la camara i gràcies a la inspiració dels artistes que hem pogut contemplar…ja tenim els nostres projectes fotogràfics.

Els podeu veure comentats a la secció que tenim preparada. Gairebé tots els grups coincideixen que una de les parts més complicades és seleccionar les fotografies. És per aquesta raó que alguns dels grups tenen més d’un projecte donat que a l’hora de descartar  fotografies ens adonàvem que s’anava fent un projecte paral·lel. Quines sorpreses !

Bé, esperem que els gaudiu!

Una resposta a “Ja tenim els Projectes Fotogràfics!”

 1. Núria (Cinema en curs) Diu:

  Ja fa molts dies que us vull escriure un comentari sobre els projectes fotogràfics. Són realment meravellosos! Heu fet un treball molt interessant del color explorant totes les possibilitats fotogràfiques:
  – Les línies i les formes (l’Ainhoa, l’Abraham, l’Ezequiel i el Lamine),
  – El flou o desenfoc –que transforma les coses i les matèries- i els punts de color (al projecte 1), i la llum i la composició (al projecte 2 de la Linda, el Wilmer, l’Axel i el Theo),
  – Les relacions de colors, els ritmes i els diferents termes de la imatge (el Haider, l’Aisha, el Jamil i la Kimberly),
  – Les matèries, distàncies i novament la llum (la Josselyne, la Isabel el Francis i el Dominic),
  – Les dominants de color i les superfícies (la Lisbeth, el Kevin A., l’Osterfi i la Niyireth)
  – La composició i les textures (l’Ekaterina, la Judith, el Kevin G, el Frank i el Bayron, encara que crec que no he pogut veure el projecte complert)
  Moltes felicitats a tots pels projectes fotogràfics!

Deixa una resposta