Judit

Em dic Judith Luque i tinc 11 anys. Sóc de Barcelona i vaig néixer a la mateixa ciutat un 7 de març de l’any 1997. M’agrada molt estar amb les meves amigues.Tinc un germà que es diu Alex i va a 4rt. No tinc clar el que m’agradaria fer en el futur. M’agrada molt la natura i per cuidar-la reciclo. Els menjars que més m’agraden són els espaguetis a la carbonara, els canelons, els sanjacobos, el meló i la síndria i m’agrada cuinar. A mi m’agrada jugar a fet i amagar al bolet, l’aranya etc… El meu país m’agrada. Els llibres que més m’agraden són els de manga i els de por. Les pel·lícules que més m’agraden molt són “Camp rock”, “Angeles S.A”, “Tu a Londres y yo a California” i “The cheetah girl”. M’agradaria anar a Paris, Londres, Califòrnia…

El meu somni és anar al concert de Fondo Flamenco.

presentació judit

Deixa una resposta