Ainhoa

Em dic Ainhoa Castro Palacios,

Tinc 10 anys gairebé 11, sóc  de Barcelona i vaig néixer el 29 d’octubre de 1997. M’agrada fer moltes coses però el que més es patinar,ballar i estar amb les meves amigues i familiars.

No tinc germans ni germanes però tinc una germanastre

No tinc clar que vull fer en el futur, però el meu somni es viatjar a molts països.

M’agrada molt la natura i per cuidar-la no tiro papers,ampolles, etc al terra  i tinc cura d’ella.

El menjar que m’agrada son els espagetis a la carbonarà, els canelons,l les patates i la  fruita. M’agrada cuinar molt. M’agrada jugar a moltes coses.

El país que mes m’agrada es República Dominicana encara que no hi  he anat mai.

M’agrada llegir i els llibres que més m’agraden són de manga i de “Nosolochicas”. Les pel·lícules que més m’han agradat  són “Honey la reina del baile” , “Aquamarina” i “Camp rock. M’agradaria viatjar a Colòmbia perquè m’han dit que es preciós.

Presentació ainhoa

Una resposta a “Ainhoa”

  1. Juan Castro Diu:

    Ainhoa, soy tu padre. Estoy muy orgulloso de tí. El corto me ha gustado mucho. Espero que tengas p0oportunidad de hacer otro trabajo el año que viene en el insti. Felicita de mi parte a tus compañeros y compañeras de cinema en curs y a tus maestros y maestras por su implicación en este tipo de actividades.
    Téstimu molt y te espero en Mojácar.

Deixa una resposta