Com va anar el meu minut Lumière

El meu minut el vaig gravar dimecres 16 de desembre del 2009 després de que sonés el timbre que marcava el fi del pati, entre les 11:45 i les 11:50 del matí.

Consistia en gravar a les escales des del segon pis de l’institut ,en angle picat,veient així tots els alumnes pujant en dos plans, un de superior (les escales que arriben al segon pis) i un inferior (les que arriben al primer pis).

Aquell dia ens vam estar tota l’hora del pati preparant la càmera, posicionant-la com més correctament em va semblar per la llum, l’angle, la vista dels dos plans…

La Laura, la meva companya, es va encarregar del so i de cronometrar el minut.

Vaig preferir no començar a gravar fins que no hagués passat una estoneta i que la gent tingués temps de pujar fins al primer pis, així hem quedarien els plans plens des del primer moment.

Vam començar a gravar i ja hi havia gent al primer pis, jo m’esperava que la gent que anava pujant es dirigís també al segon pis i, així, em quedés ple també el pla superior, però res, al segon pis només hi van pujar un parell o tres d’alumnes. En part millor, just quan vaig apagar la càmera es va omplir de gent el pla solitari, tothom ens va veure i van començar a saludar a la càmera i a preguntar: “Esteu gravant?” “Que feu?” “Ai, mira, graven. Hola!”. Pels pèls em vaig estalviar de que això sortís al minut!

Crec que en el meu treball hi ha moltes coses que haguessin pogut estar millor, peró tal i com està penso que està bé.

Maria Rovira i Marí    3r ESO

Deixa una resposta