Ja tenim el film final!!

El film final ja està enllestit, el dimarts 1 de juny el vam presentar a a la sala de cinema l’institut francès, va ser un moment molt emocionant, els nostres alumnes van explicar com havien treballat el curt i després van rebre preguntes d’altres instituts. Van passar nervis, però l’espontaneïtat que els caracteritza va fer d’aquell moment, el més divertit de la jornada.

Ja podeu veure el curtmetratge aquí. (Secció film final)

Vídeo de la jornada de presentació dels films finals (Noticias Cuatro)

Resum de tot l’any de diferents instituts. Vídeo 1, vídeo 2

4 Respostes a “Ja tenim el film final!!”

 1. Valentina Diu:

  Hola!!!
  Vulia dir-vos que el vostre curt `m’ ha agradat molt i que em sembla una mica curios.
  M’ agrada el principi ja q

 2. Valentina Diu:

  Hola!!Un altre cop es que el altre missatge s’ ha enviat sol.
  Vulia dir-vos que el vostre curt m’ agrada molt i el trobo molt curios.
  M’ agrada el principi ja que s’ escolta el so de la flauta i es super guapo i sembla que la musica estigues feta per cada ecena.
  Crec que el so de les flautes esta super enllaxat amb el curt.
  La panoramica inicial es molt interessat sobretot el moviment i la el so que l’ acompanya.
  Hi ha un pla que em va agradar moltíssim, es on surt l’ Ivan i es veu les seves cames i el corritja del gos em sembla super interesant ja que el corritja esta al terra i el va arrastran i es veu molt bé que el gos s’ ha perdut i es veu que el personatge esta molt preocupat.
  Aquest curt es molt realista i aixo es el que m’ agrada, perque molts cops trobes amics sense voler o per un problema que tens.
  També em va agradar el pla on es veu al personatge arribam sol a casa i es veu com si fos de nit, la veritat es que aquests pla el color es super bonic.lA

  La veritat es que el vostre curt es super interesants.
  Felicitats!!!!
  ATT:Valentina Mestre Morera

 3. Maria Sellés Diu:

  Hola, sóc la vostra profe de ciències: Maria
  Estic molt contenta de veure que bé us en heu sortit i com heu sabut treballar tots junts per explicar aquesta història. Sous uns actors molt hàbils i versàtils, rieu, ploreu, interpreteu música, aneu amb skaiter… El tema que tracteu de la amistat, amb el gos perdut com a eix de la història, m’ha semblat molt encertat. Els càmeres heu escollit uns escenaris perfectes per relatar els fets i us han quedat uns plànols que narren molt bé cada pas de la història. Us felicito a tots: actors, càmares, guionistes, professors i també al gosset Yoyo.

 4. buba Diu:

  hola!!!!!!!! m´ha agradat molt el vostre film final i us haig de dir que felicitats
  buba(cervantes)

Deixa una resposta