LA CARNISSERIA DEL CONDIS

El dijous vam anar a gravar els Minuts Lumière. Els meus companys i jo hem gravat a Sant Fèlix com es fa una radiografia i després a una òptica per veure com es gradua la vista.

L’últim minut que vam gravar va ser el meu, que és la carnisseria del Condis. El primer que hem fet va ser muntar el trípode i l’equip de so. Després hem anat a col·locar-ho tot en el lloc on gravem amb l’ajuda de l’Àlex. El nostre intervenant, em va ajudar a enquadrar bé el pla ja que la càmera estava molt alta i s’havien d’allargar molt les potes del trípode. Això va ser el més difícil. L’equip de so l’estava utilitzant la meva companya Dayana. El més emocionant va ser quan un noi va anar a agafar carn de la nevera. Això no m’ho esperava. En acabar de gravació, l’Àlex em va dir que tot havia sortit molt bé.

Ho hem passat molt bé a cada lloc on hem anat a gravar i ens hem ajudat entre nosaltres per realitzar totes les gravacions.

 Ericka

 

Deixa una resposta