EL RENTA-COTXES MÀGIC

El dijous van anar a gravar al renta- cotxes que hi ha al costat de l’escola. Vam estar a les 12:00h i després de preguntar si podíem començar a preparar la gravació la Mar va anar a buscar el seu cotxe. La resta de companys estàvem muntant l’equip. Quan va arribar la Mar vam col·locar la càmera i el trípode dins el cotxe i amb l’ajuda de l’Àlex vam triar l’enquadrament. Va entrar la Sharon al seien de copilot i va ser l’encarregada del so. També vam triar la cançó que acompanyaria la gravació. I ja va arribar el moment més difícil de la gravació, decidir el moment que començaríem a gravar. Nosaltres vam triar quan sortia tota l’ espuma de colors.

Quan vam sortir de l’auto- rentat de cotxes ho vam recollir tot i a la setmana següent ho vam muntar a l’ordinador.

Fent el minut ens hem divertit molt i també em après molt.

 Joao i Laila

Deixa una resposta