PRIMER FOTOGRAMA DE CINEMA EN CURS AMB L’ALEX

El primer dia que van fer el projecte cinema en curs, vam conèixer l’Alex que és el nostre professor de cinema en curs. Nosaltres, pensàvem que sortia a les pel·lícules, però no surt,  perquè és director de fotografia i a vegades ajuda ha preparar les pel·lícules.

Ens va ensenyar moltes coses, com per exemple: quines coses es necessitaven per fer una pel·lícula i també ens va ensenyar un rotlle de pel·lícula ,i a més a més, vam veure pel·lícules antigues. Una d’elles, era d’una família que anaven en un cotxe i al costat hi havia un altre cotxe, on hi havia un home que estava gravant a la família.A tots ens va agradar la pel·lícula, però ens vam quedar amb les ganes de veure-hi més.

 Ens va agradar molt com era l’Alex, ja que tenia molta paciència amb nosaltres, és molt simpàtic i molt bona persona. I esperem, amb molta il·lusió,  que vingui la pròxima vegada. 

ALUMNES DE SISÈ

2 Respostes a “PRIMER FOTOGRAMA DE CINEMA EN CURS AMB L’ALEX”

 1. juan francisco Diu:

  Hola a toda la classe de sexto, soy el Juan Francisco antiguo alumno jejej
  Pues, cada dia vengo para ver que haceis y que fiestas etc…
  Bueno, me parece bien lo de las películas i que morro que el Pedro toque la camara de gravar, ojala la pudiera tocar jeje
  Bueno, adiós, siguiré animando jaja
  Recuerdos a los de sexto!!!

  El antiguo alumno de sexto.

  posdata: Voy bien en el instituto, es difícil, me tendré que esforzar más.

  adios

 2. soraya Diu:

  Hola a tots i totes!!!!! Sòc la Soraya la mestra de P4B, estic marevellada amb el que esteu fent. Us felicito. Espero que feu una visita a la classe dels rellotgers i ens expliqueu i ens ensenyeu les càmares. Un petó.

Deixa una resposta