I com va anar el rodatge???

Aquí teniu les opinions d’alguns dels nostres cineastes després de l’intensa setmana de rodatge…

Montse Carrillo

L’escena del passadís em va agradar; agafar a gent i poder gravar tots junts i cadascú amb  un una funció. Tots vam fer totes les coses que és podien apendre.

Com que abans d’anar-hi ja ho habiem preparat va ser més fàcil.

Després l’escena del pati dels matons i la llauna que vam estar força estona perquè era dificil fer-ho també vam agafar a dos nens així de cop.

El divendres vam venir a gravar una escena i vam tardar molt en preparar-ho.

Carla Calvache

Jo només vaig estar a una escena de les del meu grup i la veritat, em va agradar molt com va quedar. Vam haver de discutir entre nosaltres perquè a tots ens agrades com quedés, ens va donar temps a fer-ho tot, és a dir, que de temps vam anar prou bé. L’ escena en què el protagonista salta la tanca, va ser potser la que vam haver de fer més vegades, però a mi va ser la que em va agradar més.

Xavi Nogueras

En els moments que vaig estar rodant em vaig adonar que és molt difícil fer una peli de dues hores, perquè si tardem més d’una setmana només per preparar-ho i dir els actors i qui tal cosa… Crec que la sensació de gravar ha estat molt divertida, m’he adonat que no és fàcil fer una pel·lícula i que per això requereix molt de temps preparar-ho.

Carmen Felipe

M’ha agradat molt, crec que ha sigut una bona oportunitat per posar en pràctica el que ens havia explicat i ensenyat en Pep a la classe. A més de poder presumir dient que estem aprenent a fer cine ja que molts pocs tenen la sort de poder fer-ho… Estaria molt bé que l’any que bé poguéssim tornar a repetir el taller.

Àlex Arenas

Crec  que va estar molt bé. Sí que vaig aprendre coses i vaig entendre’n d’altres que no m’havien quedat clares. Em va agradar molt i m’ho vaig passar molt bé, em sembla que ha sigut una experiència molt xula. També  vaig estar bé amb els professors i els companys….

Víctor Esteve

El rodatge se m’ha fet molt divertit, encara que de vegades pesat, cosa que és normal, ja que són moltes les hores dedicades a això. Tambè m’ha tocat un grup divertit, per tant no massa pesat… . En general ha estat tot bé, i gràcies a en Pep que ens ha ajudat molt, perquè amb una classe com aquesta s’ha de tenir una bona paciència per venir cada divendres a Canet i tal…

Astrid Urbina

Va estar bé, vam aprendre a valorar quan mirem una peli nomes la mirem i ens agrada però ja esta, i amb el que hem rodat em après el que els costa tant als actors/actrius com al director, els ajudants, el càmera, el so… de fer una pel·lícula, i el temps que han de trigar.

També està bé que coneguem el món del cine, i ara ja sabem com es fa una pel·lícula, i sabem que no és tan fàcil.

Luli Gasparri

Jo he estat la amiga del protagonista i m’ha agradat el rodatge perquè ha sigut interessant fer un paper en una pel·lícula amb estris professionals.

Ha estat cansat caminar per les roques 3 hores i arribar a les 21:00 a casa, però ha valgut la pena.

Quan jo no estava al rodatge i havia de gravar m’ha agradat molt fer de directora i guiar el protagonista: on havia de posar-se,  les coses que havia de fer. Vam anar a la platja i sí que va ser interessant grabar en Ruben quan havia de tenir las bambes a la mà, una escena realment bona. 🙂

Ruben Pubill

El rodatge se m’ha fet molt llarg i cansat, suposo que era perquè vam rodar dos dies seuguits… Però està clar que si hagués sortit només un dia durant unes hores (com va fer tothom) no m’hagués avorrit tant. Però igualment està bé en general, i ha estat una gran oportunitat per aprendre cine, que és una cosa que segurament no haguesim fet mai.

Luiggi Duran

El film final va ser el millor que he fet al durant del curs, perquè ha estat emocionant i divertit. Ha estat bé la meva part amb el meu grup i espero que als altres també els hi hagi quedat bé perquè el nostre video sigui el millor. També m’agradava quedar amb els grups perquè era divertit i erem molts!

Una resposta a “I com va anar el rodatge???”

  1. Grup de Cinema en curs de l'Institut Castellet Diu:

    Hola!
    Felicitats pel film! Estem preparant el comentari pel dia 2 i ens preguntem com es diu el protagonista.
    Fins el dijous a la Filmoteca!

Deixa una resposta