EL DIA DESPRÉS…

Us penjem un text que vam elaborar el dia després d’anar a l’Institut Francés a fer la trobada de tots els integrants del projecte de “cinema en curs” a Catalunya.

Ahir al Institut Francès varem fer una trobada per veure tots els curts finals. Primer de tot varem baixar a la sala de visionat, on cada escola exposava el seu curt. Un dels curts que ens va sorprendre més va ser ‘’Fragments cafè’’, el primer de tots, creiem que és realment molt bo, també pensem que és una història realista que pot passar a qualsevol adolescent. Tenia un missatge molt sentimental. En general tots estaven molt bé. També volem destacar el curt ‘’Primer dia de pluja’’, que tenia una gran dificultat a causa de les condicions climatològiques, i et podies sentir identificat/da amb el personatge.
La reacció de la gent davant del nostre curt va ser molt satisfactòria, n’estem molt contents!! gairebé tothom va riure, però no perquè estigues malament, sinó perquè era com una comèdia, que tenia un sentit de simpatia.
Més tard, ens varem reunir amb quatre escoles per fer preguntes i per respondre dubtes sobre el nostre curt. Nosaltres varem preguntar a l’escola Alt Penedès i a l’Esqueix i les respostes ens van quedar clares, esperem que les que vam contestar nosaltres també hi quedessin i de no ser així, aprofiteu el bloc i aquests útlims dies de curs per enviar-nos-les!!

Moltes Gràcies a tots els participants de cinema en curs!!!!!!!.

Deixa una resposta