Els Minuts Lumière

Grup 1 (Nil Argemí, Marina Jimenó i Pere Romeu)

Els nostres minuts Lumière es basen en quatre grans tasques: el director, el camèra, el só (micro) i l’ajudant de direcció.

Ens va semblar una bona feina fer aquest treball, ja que ens van quedar força bé. El primer minut va ser el del Pere, que el vam fer a l’escola a l’hora del pati gravant als nens de 1r d’ESO jugant a futbol. El segon minut va ser el del Nil, pel qual vam anar fins a una gasolinera propera a l’escola i vam grabar un senyor gran inflant les rodes del seu automobil (Seat Panda), i el últim minut va ser el de la Marina Jimenó que ens vam dirigir amb el cotxe del professor fins al funicular que et dirigeix al tibidabo, i vam grabar quan baixava i sortia la poca gent que hi havia.

Aquesta feina ha estat prou bé, ja que el grup en general s’ha entés bé. Va ser una bona experiència ja que tots vam anar a fer el minut que teniem previst, però algun membre del grup va improvitzar més que els altres.

Ens agradaria continuar el treball que hem fet a cinema en curs fins ara. Com gravar amb càmeres.

Nosaltres ens pensavem que ens havien quedat més bé, ja que per la càmera tot es veia molt millor que no pas per la televisió en la que els vam visionar.

En algun minut Lumiere ens pensavem que hi hauria molt més moviment, com per exemple el del Nil.

Pròximament penjarem fotografies i videos dels minuts.Somriure

Deixa una resposta