Hem pensat els nostres minuts.

dsc_0014dsc_0011dsc_0008

Tots hem pensat dos possibles minuts, una que és la nostra primera opció i una altra per si de cas hi ha algun impediment de temps, permisos, etc

Hi ha algun nen que ja ha anat a buscar localitzacions i han pensat molt bé on posaran la càmara, com el Sergi i el Cristian.

minuts-christian-sergi053

SERGI I CRISTIAN

Volem rodar als nens sortint de l’institut a l’hora del pati. Els nois aniran caminant ràpidament però sense córrer. Escoltarem la sirena del pati i les veus dels nens parlant entre ells.

Si no fos possible també ens agradaria gravar un entrenament de futbol sala al Poliesportiu. S’escoltarà l’entrenador com parla , la pilota i els passos dels nens corrents per la pista.

ADRIÀ I SAMYR

Volem rodar l’ambulància del CAP, el dia que la renten o quan es prepara per alguna emergència. Volem escoltar el só de l’ambulància.

Un camió del supermercat quan l’estan descarregant i estren els productes a dintre del supermercat, volem sentir el so del toro descarregant els productes.

PILAR I LARISSA

El pati de l’institut, quan surten els alumnes al pati, volem sentir com juguen i parlen.

La pizzeria.ALIN I DANI

Demanarem permís per gravar el simulacre d’incendis de l’institut. Els nens sortiran en ordre i aniran ocupant tot l’espai buit del passadís. Sentirem la sirena del simulacre.

També hem pensat anar al taller Mecànic i gravar com fan la revisió del cotxe de la Pilar. Sentirem els sorolls que fan els mecànics treballant.

JOAN I AMINATA

Nosaltres hem pensat rodar a la fruiteria de la mare d’en Joan. Volem que es vegi la fruita,la gent comprant ,la botiguera i l’entrada de vidre de la botiga. Com és de vidre veurem passar a la gent i els cotxes. Sentirem la gent com xerra,els diners que cauen,la radio amb la música i les bosses de plàstic.

Si no fos possible volem rodar l’Avinguda Catalunya des de dalt de casa d’en Joan. El so serà dels cotxes que passen,dels arbres i de la gent.

MOHAMED I JAVI

Rodarem l’entrenament de futbol sala del poliesportiu. Volem gravar el so de l’entrenador quan diu: Feu alguna cosa!

MARIUS I SOFIA

Volem rodar l’entrenament de Handbol de l’equip de la Sofia. Veurem els nens entrenant i la pilota i sentirem la sirena del poliesportiu,la gent cridant d’emoció perquè han marcat gol.

Com a segona opció,hem pensat rodar a la biblioteca on tenim dues opcions: gravar la gent estudiant o fent els deures asseguts a les taules o la sala dels nens petits divertint-se i llegint a les màrfegues. Depèn on rodem sentirem a la gent xiuxiuejar,el soroll de les cadires,dels fulls o bé els crits i rialles dels petits.

COSMIN I PAP
Hem pensat filmar la fusteria, volem veure com talla la fusta, col.locarem la fusta a un costat del fuster i sentirem el so de les màquines.

La plaça del Toll, volem veure com els nen juguen a les 6 de la tarda, la càmara la posarem al centre, sentirem el so dels nens jugant i cotxes que passen pel carrer.

ARIADNA I TÀNIA

Volem gravar un massatge relaxant a l’HERBABONA, volem sentir el moviment de les mans fent el massatge.

Pizzeria la Companyia, volem veure com fan una pizza, un primer pla de la persona i ens agradaria escoltar el so del moviment de les mans, com mou la massa, etc.

ANDRA I JENNIFER

Escola Bressol el Pati, que està al costat de la nostra escola, voldriem gravar els nens i nenes de 2 anys jugant al pati, el so que ens interessa és el dels alumnes jugant i el de les senyoretes.

El gimnàs de l’escola, un dijous fent esport els alumnes de 4t, el só seria el de la música i dels alumnes movent-se.

CLAUDIA I XÈNIA

La perruqueria Sandra, volem gravar fent un pentinat, com maquillen, com renten el cabell i com l’assequen. El so de l’aigua, el so del secador, de la música, de les revistes, de les persones parlant, etc.

Pastisseria Cal Meliciano, com es fa el pa o les coques, ens agradaria gravar l’home o la dona fent el pa o les coques. Ens agradaria escoltar el soroll de la màquina d’amassar, el forn, etc.

NÀDIA I LAIA

Al Casino una classe de pintura, una o dues persones pintant un quadre. Voldriem sentir el so dels pinzells i de la professora.

Gimnàs Ares, unes nenes com ballen un ball, volem escoltar la música i el soroll de les nenes.

ROBERT I PETRU

Al menjador de l’escola voldriem gravar la cuinera, la Rosa, fent el menjar. Voldriem sentir el soroll de les cassoles i el de la Rosa fent el menjar.

La botiga dels romanesos, volem veure com compren els clients i sentir com parlen.

Una resposta a “Hem pensat els nostres minuts.”

 1. Dani Diu:

  Caram! Estic molt content de veure la feina que heu fet. Ho esteu fent molt bé i hi ha molt bones idees.
  Ara, amb el temps que encara teniu fins que ens trobem dijous vinent, hauríeu d’anar als espais que heu escollit i mirar com podeu recollir allò que voleu que es vegi i se senti en un minut. Recordeu el que vàrem fer lúltim dia.
  Tindrem una sola oportunitat per apretar el botó vermell de gravació, per tant hem de pensar quin serà el millor moment per fer-ho, per tal que als vostres Minuts Lumière hi passin les coses que havíem previst i potser, alguna de sorprenent.
  Si voleu, us podeu ajudar d’un enquadrament de paper o cartulina, o amb les mans, com alguns i algunes ja sabeu fer. El més important ara, és veure que hi passa en el lloc que hem escollit en 60 segons.
  Bona feina i ànims.
  Ens veiem ben aviat.

  Dani

Deixa una resposta