Ja ens coneixem!!!

El divendres 27 vam anra a visitar als nostres companys i companyes dels xiprers, estavem molt nerviosos, al primer moment tot eren vergonyes, res que no pugui solucionar un bon partit de futbol.

10 Respostes a “Ja ens coneixem!!!”

 1. mamadou Diu:

  hola soc el Mamadou i visc alcarras. M’ho vaig passar molt bé perque m’agrada molt el futbol , i gracies per enseyar les classes perque no sabiem com anar .Teniu un passadís molt llarg. Adeu fins aviat , ja ens tornarem a veure .Gràciiies!!

 2. Mickael Florin Diu:

  Hola soc el Mickel Florin i m’ho vaig passar pipa amb vosaltres i quan vingueu a Alcarràs jugarem a futbol i fer fotos. I ara hem estat mirant les fotos que vam fer, i m’agradaria parlar mes amb vosaltres al email al yahoo.

 3. Elagi Diu:

  hola soc l’Alagi m’ho vaig passar molt be al pati de la vostra escola m’agrada jugar futbol hi ha basquet.
  tinc ganes que vingueu a alcarras

 4. Almamo Diu:

  Hola soc Almamo i sóc del Senegal i m’ha agradat jugar a futbol.Em va agradar moltanar a Barcelona i el vostre pati. L’ Albert ja és el meu amic.
  Gràcies.

 5. Pap Diu:

  Hola soc el Pap i sóc d’Africa .A barcelona m`ho vaig passar molt be . Vaig jugar a futbol amb l’UGO , el JORGE,el Albert A.,Albert B, Albert C.El pati es una muntanya i es molt bonic.

 6. Dani dels Xiprers Diu:

  Ens ho vam passar molt bé el dia que vau venir de visita i ens han agradat molt els vostres minuts que hem vist avui. Estem desitjant que arribi el dia per tornar-nos a veure.

  Dani

 7. Dana i Duna dels Xiprers Diu:

  Ens ho vam passar molt bé el divendres passat i esperem amb impaciència el proper trimestre per anar a Alcarràs.

  Dana i Duna

 8. Jorge, Karli i Arnau dels Xiprers Diu:

  Ens han agradat molt els vostres minuts però sobre tot el del joier pel so i l’enquadrament. Moltes felicitats a tots.

  Jorge, Karli i Arnau

 9. Roc Diu:

  M’han agradat tots els minuts, estan molt bé. El meu també era d’un autobús i l’enquadrament i el so se semblen molt. Són diferents però iguals.

  Roc

 10. Jordi profe dels Xiprers Diu:

  Sóc el Jordi de l’escola Els Xiprers i us volia dir que el dia que vau venir va ser un dia magnífic també per a mi. Em va agradar molt conèixer-vos i em va agradar veure-us feliços jugant amb els meus alumnes. Estarem molt contents de tornar-vos la visita.
  També us vull felicitar pels vostres minuts Lumière, heu fet molt bona feina. Avui els hem vist tots tota la classe junts en una pantalla gran que tenim a l’aula. Ens han agradat molt i hem comentat moltes coses. Als nens i nenes els feia molta gràcia anar veient el nom de cada minut perquè ja sabien qui era qui.
  Una abraçada per tothom!

  Jordi

Deixa una resposta