Preparació minuts Lumière

hola soc el Youssef i soc del marroc. jo explico el meu minut

lumière, el meu minut es al casino.

Hola soc el Jacob i soc de Portugal. Jo explicaré el meu minut Lumière, el meu minut és al mercat. Vull que es vegi com compren els productes. Ficaré la camera al mig del mercat, del so vull el soroll dels cotxes i de les persones parlant. Nosaltres vam començar el cinema en curs el dijous. Avui començarem a fer els minuts el meu es fara el divendres que ve.

Espero que hagi surtit bé a tothom el minut Lumiére.

Hola soc l‘Adrià i soc de Romania. Avui explicaré el meu minut Lumière.El meu minut lumière es al supermercat.Vull que es vegi cotxes i si pot ser alguna persona.Ficaré la camera al costat de la cafeteria per fora. Vull que es senti el so dels cotxes i els meus ajudants.Avui pot ser no podem dinar perque tenim molta feina.

El dijous vam començar a preparar els minuts Lumière, sembla que quasibé tothom sap el que vol fer. Vam fer una volta per observar el paisatge, vam fer walktrack, vam descobrir molts sons que no sabiem que podiem trobar a Alcarràs.

dsc_0006.JPGdsc_0011.JPGdsc_0017.JPGdsc_0026.JPGdsc_0044.JPG

Hola soc el Miguel el meu minut lumiere tracta de grabar en la cuina d’ un restaurant i que es vegui com la cuinera prepara el menjar.

2 Respostes a “Preparació minuts Lumière”

 1. Anetaa Diu:

  Hola!
  Sóc l’Anna de l’IES Bellvitge.
  Em semblen molt bones idees els llocs on heu triat gravar el minut Lumière!
  Els sons, les coses que hi passen, els colors… espero que us vagin molt bé!
  Adéu!

 2. ALMA Diu:

  hola soc l’Alma de bossost una de les nenes que et tirabe olives.El teu minut ha sigut molt bona idea i espero veurel a la web, que encara no esta penjat!!!!! Sort.
  ALMA

Deixa una resposta